Nuvi 1300 Prikazuje LA in JCV

krimec

Majstr
7. maj 2011
3.801
129
63
Trikrat kratek pisk, pol pa ponavljanje na cca 5sek. Lahko pa opozorilo izklopiš.
Za moje pojme je 2460 še vedno med top modeli.

Nazadnje urejeno:

NAVI_boy

Fizikalc
29. nov 2007
2.368
0
36
Citat:
Uporabnik popotnik pravi:
Poslal mail na developer team za funkcijo opozarjanje na prekoračitev hitrosti in tudi opozorilo,da če bodo to funkcijo omogočili naj tudi dodajo možnost vklop ali izklop opozarjanja.
Javim,ko dobim odgovor.

To sem že opisoval v rubriki o 34xx modelih. Vsi novi modeli proti koncu 2011 in nova serija 2012 že omogoča izklop / vklop za opozorila in popravljanje hitrosti. Jaz jim popravljene fajle pošiljam, zdaj pa če bodo kaj popravili, bom pa videl. Imam nekaj "testnih" lokacij shranjenih pod poi točke.

MilanS

Pripravnik
6. maj 2012
67
0
6
Dravograd
Ker že bolj slabo vidim, me zanima, če bi se dalo obvestila,ki se napišejo v malem črnem okvirju narediti malo večja.
1492019-garminJCV1.jpg

Priponke

• 1492019-garminJCV1.jpg
    1492019-garminJCV1.jpg
    87,5 KB · Ogledi: 314

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
popotnik-gps.blogspot.com
Citat:

Poslal mail na developer team za funkcijo opozarjanje na prekoračitev hitrosti in tudi opozorilo,da če bodo to funkcijo omogočili naj tudi dodajo možnost vklop ali izklop opozarjanja.
Javim,ko dobim odgovor.

Dobil odgovor:

Citat:

Thank you for contacting Garmin Europe.

Sorry for the delay in our reply.

Thank you for your valuable feedback and I will pass your comments onto our software engineers to see if this can be done. If so, I would expect it to be released in a software update in the future.

Ranger_66

Zelenc'
1. mar 2010
2
0
1
Pozdravljeni, zanima me če mi lahko kdo pove kateri je zadnji JCV file za nuvi 1370 s CNEU 2013.10
Hvala za odgovor

PipiMajster

Pripravnik
16. feb 2011
52
0
6
Sicer to ni tema za Zumo 550, ampak bi prosil če se lahko vpraša developer team a bo kdaj moja naprava prikazovala omejitve hitrosti in razvrstilne pasove?

Hkrati bi se zahvalil intuziastom na forumu, saj sem z vašo pomočjo že večkrat rešil kakšen zaflešan Nuvi!

3OPAH

Zelenc'
22. maj 2012
10
0
1
Pozdravljeni. Rabimo pomoč glede garmin-a 1350. Če probamo prek postopka da ob zagonu držiš prst v zgornjem levem kotu, se ne naredi nič oziroma ga ne zazna. Probali smo prek baterije ga tudi ne zazna. Gonilniki za USB so naloženi zadnji z njihove strani. Ne vem v čem je problem. Uporabljam WIN7 sem probal tako kot tudi z opcijo WINXP. Ko je povezan garmin z računalnikom, začne garmin sam se zaganjat naloži mape in se prižge. Nato pa sam od sebe se povrne v prvotno sliko ob zagonu "garmin" in pod napisom se polni linija kot da nekaj nalaga, ko pride do konca se pokaže ikona da je povezan garmin z računalnikom in spet sam od sebe se začne nalagat, karte itd. Med tem časom je stalno povezan z računalnikom in nič ne pritiskam vse sam dela. Kaj narediti hvala

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
Prvo zamenjaj kabel,ker očitno nekaj ni vredu z njim.
Na win7 naredi sledeče:

1.) Prenesite si Garmin USB gonilnike

2.) Desni klik na setup in zaženite kot administrator in naložite gonilnike

3.) Desni klik na updater.exe in označite kompatibilnost z Win XP SP3 in klik na uporabi/shrani

4.) Še enkrat desni klik na updater.exe in zaženi kot administrator.

Sedaj bi ti moral updater.exe zaznat nuvija preko ikone za baterijo in lahko flešaš z rgn datoteko.

Hard reset si že naredil?

Dolfe

Pripravnik
22. jul 2007
836
1
18
Pri 13xx je pomembno, da držiš prst v zgornjem levem kotu, predno povežeš USB kabel z računalnikom. Če zamudiš za sekundo, ne boš prišel v preboot način.
In kot pravi popotnik, težava je lahko v USB kablu. Dolgega ne mara.

Nazadnje urejeno:

MilanS

Pripravnik
6. maj 2012
67
0
6
Dravograd
Ne vem kaj sem naredil narobe, da mi na desni strani kaže podatke o poti.
Na mojem je to v desnem spodnjem kotu.
Ali se da to spremenit, da je meni v spodnjem delu zaslona.
L.p.
Hvala.
1503482-32196.jpg

Priponke

• 1503482-32196.jpg
    1503482-32196.jpg
    39,4 KB · Ogledi: 298

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
Danes malo eksperimentiral z SD karticami na 1300-ki in lahko potrdim da SanDisk 16GB Secure Digital Micro SDHC Ultra class 6 spominska kartica odlično deluje.
CN mi je naložilo iz Pc na kartico v slabih 2 minutah medtem ko mi je na Kingston 8Gb SD class 4 nalagalo 7 minut.
Tudi JCV se sedaj lepo gladko prikaže in ni več tistega zatikanja ki se je včasih pojavilo,ko si prišel do odcepa,ki je vseboval sliko izvoza.

MilanS

Pripravnik
6. maj 2012
67
0
6
Dravograd
Ker je najbližje tej temi me zanima ali garmin 1340 prikazuje3d stavbe (gmap3D.img)
in če, mora mapa verjetno biti v direktoriju v katerem so ostale mape (garmin ali pa system)

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
Nuvi serije 1xxx ne prikazuje 3D zgradb.
Vendar če bi rad videl v CN tloris stavb tako kot je v AR potem rabiš gmap3D.img.
Daš jo pa na nuviju v mapo .System ali Map in na SD kartici v mapo Garmin ali pa Map.

MilanS

Pripravnik
6. maj 2012
67
0
6
Dravograd
Sem si mislil. Ker na garminovi strani ni podatkov za garmin 1340, je verjetno isti kot 1300 in ima po vsej verjetnosti tistih 40 zraven le zaradi tega ker ima 4gb prostora.

MilanS

Pripravnik
6. maj 2012
67
0
6
Dravograd
Danes sem imel vklopleno karto CN Eu 2013.10 in je normalno našel vse naslove. Potem pa me je zanimalo, če AR 4.0 najde iste kraje v Sloveniji, preklopim med kartama in glej ga zlomka nisem našel nobenega kraja v Sloveniji, dokler nisem ugasnil in nazaj prižgal Garmina (1300). Zakaj se to zgodi?