Nupo: kje je najugodnejsi nakup?

• Ustvarjalec teme Izbrisan uporabnik 3287
  • Začetni datum

MrDaco

Guru
11. sep 2007
12.078
6.293
113
Dečki jaz imam doma tudi Nupomanko. Kak naj babi butasti dopovem, da je to kaj žere en sam gnoj. Katere proteine/whatever ji najponudim kot zameno, pa da bo denarnica manj trpela. Kako naj jih jemlje v kakih odmerkih. Pa glejte de se nebo začela od njih redit.

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Ti kar jej nupo, mi bomo pa za manj denarja jedli boljše in vsaj toliko zdravo.
grin1.gif

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Citat:
Uporabnik MrDaco pravi:
Dečki jaz imam doma tudi Nupomanko. Kak naj babi butasti dopovem, da je to kaj žere en sam gnoj. Katere proteine/whatever ji najponudim kot zameno, pa da bo denarnica manj trpela. Kako naj jih jemlje v kakih odmerkih. Pa glejte de se nebo začela od njih redit.

koliko pa si pripravljen vložiti vanjo???
grin1.gif

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Citat:
Uporabnik Davidoff pravi:
A sploh normalno funkcioniraš pri 700 kcal na dan? Meni bi se malo mešalo.

tebi bi se res, nekomu, katerega glavna skrb je kofetkanje s kolegico, šoping v BTC pa čekiranje fb preko smartphona, pa lahko akr nekaj časa funkcionira na takšni kalorični bazi.

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
Citat:
Uporabnik estelle pravi:
Feler, ves kaj je najbolj neumno in bi rabili kak tak logo?? Da se folk k mu to ni vsec spusca v podrobnosti in kritizira. Ce ne poznas, nisi preizkusil, potem ne govori. Jaz lahko govorim z mirno vestjo... Uporabljala, uporabljam in bom uporabljala Nupo, ker mi pomaga. Samo Nupo hrano sem jedla 2 meseca, pa sem se vedno ziva in zdrava. By the way, naredila sem krvno sliko, ki je pokazala odlicno stanje krvi, torej se telo ne protozuje. Med dieto pa kljub 700 kcal na dan nisem bila tecna in se bolj pomembno, nisem bila lacna in ni me dva meseca bolela glava, saj moras spit velik vode.

Nupo ni nekaj kar jes celo zivljenje in samo to, je kot "zdravilo", potem pa seveda tezo vzdrzujes s pravo in zdravo prehrano. Beljakovinski shaki etc. se ne more primerjat z Nupo hrano, saj Nupo vsebuje vse snovi, katere telo potrebuje za normalno delovanje. Najbrz ti ne bi bilo dobro, ce bi cele dneve jedel samo meso npr.

Pa smo ze zasli iz primarnega vprasanja, tako, da o ucinkovinah Nupo prehrane govorite drugje
smile-1.gif
hehe. Tu ni bilo tega vprasanja :p

Jebala vas Nupo in podobna sranja
bonk.gif

V slabih dveh mesecih sem izgubil 10kg, pa vse kar sem začel je redno na 3 dni tek zvečer. Jem tako kot prej s tem, da se le kruhi malce bolj izogibam. Se pa strinjam, da je lažje sedeti pred TVjem in srkati Nupo napitek
rolleyes-1.gif
V končni fazi pa številka na tehtnici niti ni pomembna, ker drugi pozitivnih učintkov telesne aktivnosti ne rabim razlagati.
Plačaj meni 100€ na mesec, da te na 3 dni preganjam s tekom, pa sva zmenjena?
evil.gif

Shaban

Fizikalc
14. apr 2010
1.001
1
36
Joj kaj buzerirajo folk s temi markentiškimi forami, tko je men sodelavc začel kako je s Herbalife shujšu 14kg
cry12bpy.gif

pol pa k je začel normalno jest pa dobu nazaj 20
hysterical-1.gif

Pa ta naša estelle je imela izhr 30kg preveč pa jih je dala dol 10 bp - česa? Maščobe al mišic
bonk.gif

no ja, važn da je ona zadovoljna z rezultati pa z pogledom na vago ..... pa -200€ na računu
confused-1.gif

titov

Fizikalc
12. jun 2008
7.544
1
38
Citat:
Uporabnik perofero pravi:
Kapo dol firmi, ki ljudi nateguje za 200€, da zaužijejo samo 700 kcal na dan in se potem čudijo kako so shujšali oz. da stvar "deluje".

467716-post_slo.gif

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Citat:
Uporabnik Davidoff pravi:
A sploh normalno funkcioniraš pri 700 kcal na dan? Meni bi se malo mešalo.

tebi bi se res, nekomu, katerega glavna skrb je kofetkanje s kolegico, šoping v BTC pa čekiranje fb preko smartphona, pa lahko akr nekaj časa funkcionira na takšni kalorični bazi.

A sem pravilno seznanjen, da je to 1300 kcal deficita na dan?

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Četudi kofetkarca na mobitelu v BTC-ju, tudi ona rabi vsaj 1500 kalorij dnevno, da sploh sedi. 700 kalorij na dan je dvakrat premalo, to žre mišice, ne maščobe.

Dr_S

Pripravnik
22. avg 2007
899
6
18
Dokler je telo navajeno, da deluje na OH, toliko časa bo ob deficitu najprej pobiralo mišice (pred maščobo)

@MrDaco
Najboljše da jo podučiš, kaj se nahaja v izdelkih, ki jih pije (soja, ki ima najslabšo AK sestavo) in da bi imela veliko več koristi od izdelkov, ki vsebujejo whey+jajčne beljakovine (lahko tudi različice le teh - kazein...)

Potem pa ji kupiš en izdelek, ki so označen kot nadomestek obroka (važno da ji bo okus všeč) in naj pije to namesto Nupo izdelka in ko bo videla da isto hujša bosta oba zadovoljna (ti celo 2x :D)

perofero

Pripravnik
27. feb 2013
405
0
16
Citat:
Uporabnik MrDaco pravi:

Najcenejši tukaj je še vedno n× boljši od tega sranja, ki ga zdaj fila v sebe.

Moj predlog:
http://www.myprotein.com/sports-nutrition/impact-diet-whey/10530657.html (3kg): 90€/mesec
*0,5× http://de.myprotein.com/sporternahrung/alpha-men/10530421.html (240 pakungo) 13€/mesec
**0,5× http://de.myprotein.com/sporternahrung/omega-3-6-9/10529442.html 5€/mesec

*240 tablet ima za dva mesca.
**120 kapsul ima za dva meseca.

Shake si nameša 2× dnevno (1 doza=4 žlice oz. 116g), da dobi 800 kcal, vzame 4 tablete (2 zjutraj, 2 zvečer) in 2 kapsuli (1 zjutraj, 1 zvečer).

Prišparal boš 100€ na mesec in še tvoja bo neprimerljivo bolj zdrava. In fit seveda...

Seveda bi bilo pa najbolj zdravo, da bi si uredila prehrano ampak to je za takšne, ki jejo nupote, misija nemogoče...

Nazadnje urejeno:

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
slavljenka že ima oprane možgane z nupo marketingom. Tko, da bilo kaj drugega bo dobila ne bo vesela. Lahko se mi vsi raztrgamo tukaj in predlagamo 1001 boljšo alterntivo, ona v to ne bo vrjela in bo na avtorja teme grdo gledala!

Avtor teme naj ji kupi ta paket, ker bota srečna oba. Sicer on ob potegu kartice malo manj, ampak bo pozabil, ko bo slavljenka povedala, da je že v 1tednu zgubila 2kg;)