Nupo: kje je najugodnejsi nakup?

• Ustvarjalec teme Izbrisan uporabnik 3287
  • Začetni datum

motoristic

Fizikalc
18. avg 2007
1.320
21
38
Ljubljana
estelle zihr prodaja nupo
tongue-1.gif

estelle

Zelenc'
12. jun 2013
4
0
1
Feler, ves kaj je najbolj neumno in bi rabili kak tak logo?? Da se folk k mu to ni vsec spusca v podrobnosti in kritizira. Ce ne poznas, nisi preizkusil, potem ne govori. Jaz lahko govorim z mirno vestjo... Uporabljala, uporabljam in bom uporabljala Nupo, ker mi pomaga. Samo Nupo hrano sem jedla 2 meseca, pa sem se vedno ziva in zdrava. By the way, naredila sem krvno sliko, ki je pokazala odlicno stanje krvi, torej se telo ne protozuje. Med dieto pa kljub 700 kcal na dan nisem bila tecna in se bolj pomembno, nisem bila lacna in ni me dva meseca bolela glava, saj moras spit velik vode.

Nupo ni nekaj kar jes celo zivljenje in samo to, je kot "zdravilo", potem pa seveda tezo vzdrzujes s pravo in zdravo prehrano. Beljakovinski shaki etc. se ne more primerjat z Nupo hrano, saj Nupo vsebuje vse snovi, katere telo potrebuje za normalno delovanje. Najbrz ti ne bi bilo dobro, ce bi cele dneve jedel samo meso npr.

Pa smo ze zasli iz primarnega vprasanja, tako, da o ucinkovinah Nupo prehrane govorite drugje
smile-1.gif
hehe. Tu ni bilo tega vprasanja :p

estelle

Zelenc'
12. jun 2013
4
0
1
Motoristic.... ocitno, da ne poznas Nupa, ker niti ves ne kako se ga trzi
smile-1.gif
Pa ne, tko velika nisem, da bi bila DM, Spar, Leclerc ali kaj podobnega :p

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Citat:
Uporabnik estelle pravi:
Feler, ves kaj je najbolj neumno in bi rabili kak tak logo?? Da se folk k mu to ni vsec spusca v podrobnosti in kritizira. Ce ne poznas, nisi preizkusil, potem ne govori. Jaz lahko govorim z mirno vestjo... Uporabljala, uporabljam in bom uporabljala Nupo, ker mi pomaga. Samo Nupo hrano sem jedla 2 meseca, pa sem se vedno ziva in zdrava. By the way, naredila sem krvno sliko, ki je pokazala odlicno stanje krvi, torej se telo ne protozuje. Med dieto pa kljub 700 kcal na dan nisem bila tecna in se bolj pomembno, nisem bila lacna in ni me dva meseca bolela glava, saj moras spit velik vode.

Nupo ni nekaj kar jes celo zivljenje in samo to, je kot "zdravilo", potem pa seveda tezo vzdrzujes s pravo in zdravo prehrano. Beljakovinski shaki etc. se ne more primerjat z Nupo hrano, saj Nupo vsebuje vse snovi, katere telo potrebuje za normalno delovanje. Najbrz ti ne bi bilo dobro, ce bi cele dneve jedel samo meso npr.

Pa smo ze zasli iz primarnega vprasanja, tako, da o ucinkovinah Nupo prehrane govorite drugje
smile-1.gif

How about this: od*ebi.
smile-1.gif

Samo "Summary" si preberes, pa te mine veselje do zivljenja:
http://www.nupo.si/Files/018_1995_01_Plasminogen%20Activator%20Inhibitor_1_NUPO.pdf

(Ce si debela zenska po menopavzi imas z uporabo Nupa na kratki rok manj moznosti za trombozo. Yippy-[cenzura]-ha.)

Ali pa tale zmagovalec:
http://www.nupo.si/files/023_1996_weight_loss_independent_of_the_energy.pdf

"Lower calorie intake associated with greater weight loss"

NO [cenzura] SHIT SHERLOCK?!

http://www.nupo.si/files/009_198907_Dietary_fibre_added_to_Very_low_calorie.pdf

"The study confirms that VLCD (Very Low Calorie Diet) is an effective treatment for obesity" - ne, a res?

"Hunger rates were increased" - oh really? "but were reduced by fibre addition" - ne se hecat.

Aja, pa ne pozabimo, da so bili vsi zaprti med dieto.
smile-1.gif

"VLCD supplement (NUPO POWER!) with non-gelling fiber reduces hunger and increases the number of bowl movements"

13.gif

Pa je folk ki to prodaja sploh prebral "znanstveno dokumentacijo"? :D

"Jejte Nupo, da ne boste tolk srali, pa se malo manj kot neprestano boste lacni!"

Nazadnje urejeno:

Barbarian

Fizikalc
25. sep 2008
1.243
25
48
Citat:
Uporabnik estelle pravi:

smile-1.gif

hysterical-1.gif

Dej to še TULE mal napiš da se še tm smejimo
hysterical-1.gif

Tole ti lahko edin pozdravi denarnico od odvečne teže za kaj drugega pa NoGo
wink-1.gif

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.738
113
Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
Citat:
Uporabnik jtfc pravi:
Citat:
Uporabnik pediater pravi:
Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
Citat:
Uporabnik Abraham pravi:
Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
Soylent? :D

http://www.soylent.me/

Soylent green?
grims-1.gif

Klik

To je bila moja prva asociacija, ja
smile-1.gif
Smo že trije.
grin1.gif

Kje dobijo trupla ?
tongue-1.gif

Izi!

Reciklirani Nupozerci po 3 mesecih.
smile-1.gif

Samo to je potem progresivno, bo cena začela padat.

Ni dober biznis.
cry12bpy.gif

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Citat:
Uporabnik jtfc pravi:
Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
Citat:
Uporabnik jtfc pravi:
Citat:
Uporabnik pediater pravi:
Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
Citat:
Uporabnik Abraham pravi:
Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
Soylent? :D

http://www.soylent.me/

Soylent green?
grims-1.gif

Klik

To je bila moja prva asociacija, ja
smile-1.gif
Smo že trije.
grin1.gif

Kje dobijo trupla ?
tongue-1.gif

Izi!

Reciklirani Nupozerci po 3 mesecih.
smile-1.gif

Samo to je potem progresivno, bo cena začela padat.

Ni dober biznis.
cry12bpy.gif

Sporočamo vam, da je to sedaj uradno piramida in jo bo potrebno zapreti, saj so piramidne sheme prepovedane
grin1.gif

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Kot sta nam smt in estelle prakticno dokazala je odgovor na tvoje vprasanje: ne.

Dr_S

Pripravnik
22. avg 2007
899
6
18
Samo če tko pogledate. Herbalife in Nupo prodajalci so svetovni prvaki v marketingu.

Pol kg slabe soje s sladkorjem in malce umetne barve ti prodajo za 50€
smile-1.gif

perofero

Pripravnik
27. feb 2013
405
0
16
Kapo dol firmi, ki ljudi nateguje za 200€, da zaužijejo samo 700 kcal na dan in se potem čudijo kako so shujšali oz. da stvar "deluje".