Hja... Na s.p. imam 3 prilive na mesec in prispevke plačam... Druga tudi na Revolutu zadnjih 5 let nisem uporabljal. In ker 10€ ne dam, bom zaprl.
Ena ideja je bil poslovni n26, pa se mi ni dalo ukvarjati s tem, ker osebnega s "taveliko" naročnino že imam zaradi obresti na stanje in potem bi moral verjetno prestavljati in iskati drugo kombinacijo. Ker kolikor sem na hitro gledal ne moreš imeti osebnega + poslovnega.
V igri je bil še Unicredit, ker tam imam tudi odprt račun zaradi solidnega depozita, ampak predvidevam, da bo % ob naslednjem podaljšanju padel, posledično pa verjetno ne bom več njihov komitent
Zato sem se odločil za Sparkasse, ker sem tudi že komitent z osebnim računom iz časa, ko je bilo, če imaš stanje na računu nad 1000€ vodenje brezplačno. In dokler bo to ostalo ostajam tudi jaz.
Podjetni paket (24 mesecev free):
- Strošek vodenja poslovnega transakcijskega računa
- Otvoritev dostopa do storitev spletnega elektronskega in mobilnega bančništva STIK,
- Provizija za uporabo spletne elektronske banke Pro.Stik,
- Provizijo za uporabo mobilne banke m.Stik,
- 2 domača ali čezmejna regulirana plačila do 50.000 EUR preko spletne elektronske ali mobilne banke,
- 4 domača ali čezmejna prilivna plačila
- Izdajo debetne kartice MasterCard,
- Varnostno obveščanje – Napredni varnostni paket (Plus paket),
- Izdajo poslovne plačilne kartice MasterCard s polovičnim stroškom članarine, na zahtevo imetnika ob izpolnjevanju pogojev določenih v SPP za poslovanje s poslovno plačilno kartico MasterCard.
Ostale storitve se zaračunavajo skladno s cenikom banke.