jebeštrga pa ta N26.
Si sel generalno menjat garderobo, nabavil za 500 eur in nikakor ni hotelo prijeti. Naredil guzvo, potem stornacija racuna in sel ven iskat najblizji bankomat.
Citat:
Uporabnik Utisevalec pravi:
Kaj si sploh blokiral kartico? Tam v telefonu imaš opcijo "lock card" in je kartica v trenutku neuporabna. Meni je ravno tole fino, ne pa da se jeb.em s klicnimi centri kjer rabijo 100 let da prekličejo kartico!
Kaj pa je bil vzrok? Ker ce gledam limite, so za povprecno rabo kar visoko postavljeni:Citat:
Uporabnik ynos pravi:
jebeštrga pa ta N26.Si sel generalno menjat garderobo, nabavil za 500 eur in nikakor ni hotelo prijeti. Naredil guzvo, potem stornacija racuna in sel ven iskat najblizji bankomat.
Citat:
Uporabnik Commodore pravi:
Kaj pa je bil vzrok? Ker ce gledam limite, so za povprecno rabo kar visoko postavljeni:Citat:
Uporabnik ynos pravi:
jebeštrga pa ta N26.Si sel generalno menjat garderobo, nabavil za 500 eur in nikakor ni hotelo prijeti. Naredil guzvo, potem stornacija racuna in sel ven iskat najblizji bankomat.
https://support.n26.com/read/000001260?locale=en
A pri plačilu računov prek N26 je pa kaj drugega kar preusmeri denar ravno na plačilo tvojega računa?Citat:
Uporabnik ptil pravi:
Tam je sklic/referenca edino, kar pravilno usmeri denar ravno na mojo Viso, zato me malo skrbi, če bo znal sistem pravilno prepoznati, če je vse skupaj vpisano, brez presledkov.
To mislis NKBM Viso? Imel sem jo pred casom, nanjo sem z nemskega racuna ze nakazal (sicer ne iz N26, ampak vseeno) - enkrat je bilo tako, da sem dobil samo obvestilo (elektronsko) in sem se moral osebno zglasiti v poslovalnici, da so prestavili iz TRR na Viso. V drugo pa je slo avtomatsko (ali pa je nekdo pri njih na roke prestavil). Sem pa v obeh primerih vpisal sklic "SI05 xxxxxxx-xxxxxxxxxx-xxx" tako v polje Kundenreferenz kot v polje Verwendungszweck.Citat:
Uporabnik ptil pravi:
Ima mogoče kdo izkušnjo z nakazovanjem iz N26 na predplačniško Viso? Tam je sklic/referenca edino, kar pravilno usmeri denar ravno na mojo Viso, zato me malo skrbi, če bo znal sistem pravilno prepoznati, če je vse skupaj vpisano, brez presledkov.