Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Sam sem si zbrisal iz diska za 12GB fotografij. Ker je bila zadeva prevelika ni šlo v koš.
Naložil sem si Recover My Files - Data Recovery in rešil podatke.
Je pa verjetno tudi nekaj brezplačnih programov, ki naredijo isto.
Ok, najbolj pomembno je, da če se le da, ne uporabljaš tistega diska, na katerem so bili posneti ti podatki, ker jih lahko prepišeš.
Tukaj imaš link do nekaj brezplačnih programov, vendar ti ne morem svetovati katerega poskusi, saj jih še nisem preizkusil. Verjetno je najbolje, če najprej poskusiš s katerim, ki ga ni treba inštalirati, saj boš tako najmanj posegal po disku.
Poskusi s File Scavengerjem. Ni sicer zastonj, je pa odličen. Z njim sem uspel rešiti kar precej fotografij s pomnilniške kartice, ki je bila formatirana in nato ponovno uporabljena.
Da malo obnovim temo... Formatiral sem c disk in na njemu so bile 4 fotke ki so mi zelo pomembne in bi jih nujno potreboval. Ma mogoče kdo kakšno idejo kako rešiti tele slike?
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.