Nujno kakšna kazen je za vdor na gradbeni oder

lost1

mnz
19. jul 2007
8.462
147
63
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
ma sej niste normalni!!! pa ne bi šel tja gor... wc je pa res dobro postavljen...

ja wc ga res zmaga
hysterical-1.gif

Rikolus

Fizikalc
19. jul 2007
2.369
89
48
Citat:
Uporabnik lost1 pravi:
Citat:
Uporabnik franci pravi:
Evo, eno sem celo našel, kljub zmedi na disku (ne vem pa, zakaj sem skoraj vedno sam opaže slikal
bonk.gif
)

QmFh2tg79FbUjDEr.v.jpg

Je pa kle že malce zoomirano. Una hruška in pumpa sta bili videti še malce manjši
grin1.gif

A tisto pri stebru so štenge?
confused-1.gif
Če pogledaš drugo fotok boš videl, da so ja.

franci

Fizikalc
19. jul 2007
1.797
1
38
49
LJ
Citat:
Uporabnik ggg pravi:mimogrede. so delavci za taksna dela kaj posebej izbrani (izbor) ali se poslje gor tistega, ki pac zdrzi prvi teden?

Ni bilo nobene posebne selekcije. Kolikor se spomnim je edina stvar, ki sem jo moral opravit, dodaten zdravstveni pregled za delo na višini (vrtoglavica,...).

franci

Fizikalc
19. jul 2007
1.797
1
38
49
LJ
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
ni problem, ker je ograja... če jo pa ne bi bilo...

Vsaj za 2x vem, da je burja wc kabino vrgla skozi ograjo, tko da se jaz nisem preveč zanašal nanjo
wink-1.gif

Fonzl

Guru
5. sep 2007
6.762
4.912
113
Citat:
Vsaj za 2x vem, da je burja wc kabino vrgla skozi ograjo, tko da se jaz nisem preveč zanašal nanjo

Ne seri... je v takem primeru dober nasvet...
smile-1.gif

Drgač pa - slike zmer zgledajo dokaj nedolžno, oz. na sliki nikol ne zgleda tko hudo, kot je v resnic.

Egonislaw

Fizikalc
12. dec 2007
2.600
-4
38
Mb
www.pkr.com
Lahko dobiš poskus kraje, nedovoljen vstop, JRM,...odvisno na kakega policaja bi naletel. Najverjetneje pa bi dobil opozorilo-če bi dobro zaglumil butla
zmaga.gif

Ti pa bolj predlagam da greš enkrat med delovnim časom tja in vprašaš če lahko pogledaš kak se vidi od tam zgoraj pa ti bojo mogoče pokazali
zmaga.gif

lost1

mnz
19. jul 2007
8.462
147
63
Citat:
Uporabnik franci pravi:
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:

wink-1.gif

Ja pa kaj ni bila nič pritrjena?
confused-1.gif

franci

Fizikalc
19. jul 2007
1.797
1
38
49
LJ
Zdej ne vem, ali misliš na pritrjevanje ograje ali wc kabine.

WC kabine so najete. Torej naj bi tisti, ki jih da v najem poskrbel za fiksiranje.
Ograja je pa bila pač takšna kot na vseh drugih objektih med gradnjo. Burje pa pač ne moreš izigrat.

Nazadnje urejeno:

Madafaka

Fizikalc
18. feb 2009
3.343
0
36
27
Bronx
Citat:
Uporabnik lost1 pravi:
Citat:
Uporabnik franci pravi:
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:

wink-1.gif

Ja pa kaj ni bila nič pritrjena?
confused-1.gif
Ograja je po mojem tam itak samo zaradi občutka, ne zato, da se boš gor naslanjal. Skret pa po mojem prišraufajo z dvema spaxoma - bolje, da burja samo skret odnese (itak je fulofšit
grin1.gif
), kot pa da še šolungo oz. oder za sabo potegne.

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
ma sej niste normalni!!! pa ne bi šel tja gor... wc je pa res dobro postavljen...

Ja, res je. Greš scat, pogledaš dol, potem pa se še userješ.

Madafaka

Fizikalc
18. feb 2009
3.343
0
36
27
Bronx
Če sklepamo po sliki: hruška je dolga okol 8m, na temelj bi postavil vsaj dve, se pravi od oka 20m premera, nekje sem pobral, da so globoki tudi okoli 20 metrov.

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Mislim, da ima najgloblji vodnjak 19 metrov, so pa nekateri temelji na viaduktih čez Rebernice globlji.