Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
ma sej niste normalni!!! pa ne bi šel tja gor... wc je pa res dobro postavljen...
ja wc ga res zmaga
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
ma sej niste normalni!!! pa ne bi šel tja gor... wc je pa res dobro postavljen...
Če pogledaš drugo fotok boš videl, da so ja.Citat:
Uporabnik lost1 pravi:
Citat:
Uporabnik franci pravi:
Evo, eno sem celo našel, kljub zmedi na disku (ne vem pa, zakaj sem skoraj vedno sam opaže slikal)
Je pa kle že malce zoomirano. Una hruška in pumpa sta bili videti še malce manjši
A tisto pri stebru so štenge?
Citat:
Uporabnik ggg pravi:mimogrede. so delavci za taksna dela kaj posebej izbrani (izbor) ali se poslje gor tistega, ki pac zdrzi prvi teden?
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
ni problem, ker je ograja... če jo pa ne bi bilo...
Citat:
Vsaj za 2x vem, da je burja wc kabino vrgla skozi ograjo, tko da se jaz nisem preveč zanašal nanjo
Citat:
Uporabnik franci pravi:
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
Vsaj za 2x vem, da je burja wc kabino vrgla skozi ograjo, tko da se jaz nisem preveč zanašal nanjo
Ograja je po mojem tam itak samo zaradi občutka, ne zato, da se boš gor naslanjal. Skret pa po mojem prišraufajo z dvema spaxoma - bolje, da burja samo skret odnese (itak je fulofšitCitat:
Uporabnik lost1 pravi:
Citat:
Uporabnik franci pravi:
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
Ja pa kaj ni bila nič pritrjena?
Citat:
Uporabnik msenjur pravi: