Nujno kakšna kazen je za vdor na gradbeni oder

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
ha ha... nič se ne oglasi že od včeraj...

off: kaj naj bi tale tvoj avatar pomenil??? kaj ma to tamala v roki, drek???

Pickle_licker.gif

Jaz sem tudi mislil najprej da je basa
grin1.gif

Tenforest

Guru
3. sep 2007
5.812
555
113
42
povsod malo
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
ha ha... nič se ne oglasi že od včeraj...

off: kaj naj bi tale tvoj avatar pomenil??? kaj ma to tamala v roki, drek???

Evo mene nazaj
cheer.gif
sem šel tja rekel šefu je rekel prva počaki, da grejo na malco... sem počakal.. dobil čelado in šel slikat tole.
Naslednjih 30-40 let se jih nihče ne bo več takole dotikal
cheer.gif
pa dokler nisem pogledal dol ko sem šel dol nisem imel vrtoglavice potem sem pa mogel za 5min mižat, da sem se malo zbral.
Teli delavci morajo bit malo
bonk.gif
da takole na izi skačejo sem ter tja.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
no vidiš, beseda ni konj!

drugač pa... iz kakšnega kamna pa so tile kipi? a to jih obnavljajo, al samo fasasdo obnavljajo?

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.164
6.970
113
pri taščici
nekoč fušal na taki višini... na enakem objektu... ja res se malo zamisliš sploh če lezeš izven območja odra.....
Si predstavjaš tiste junake ki so postavljali tale oder. Ker nekdo ga je pač moral postavit....

Tudi s stolpa LJ gradu je kar malo "strašno pogledat" ob zidu na dvorišče ali staro LJubljano. Okolica ni problem.

Sicer pa : a lahko zaupaš kraj....

Tenforest

Guru
3. sep 2007
5.812
555
113
42
povsod malo
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
nekoč fušal na taki višini... na enakem objektu... ja res se malo zamisliš sploh če lezeš izven območja odra.....
Si predstavjaš tiste junake ki so postavljali tale oder. Ker nekdo ga je pač moral postavit....

Tudi s stolpa LJ gradu je kar malo "strašno pogledat" ob zidu na dvorišče ali staro LJubljano. Okolica ni problem.

Sicer pa : a lahko zaupaš kraj....

Ja zdej ko je dokončno postavljen in zasidran in zamrežen niti ne zgleda tako nevarno bit gor... amapk postavljat in lezti po tistih ceveh...
crazy1.gif
so rekl dokler ne pogledaš dol ni problema... če pa pogledaš dol pa cel dan ne boš upal niti na pručko stopt.
Lokacija je pa cerkev Sv. Petra v Radovljici.

@ msenjur ne vem iz kakšnega kamna so teli zmaji al karkoli so že tole kakšen marmor verjetno? pa vidi se pri enem, da ni v enem kosu narejen drugače so pa po moji oceni dolgi okoli 5m in to je v bistvu žleb. Zvoniku bodo v celoti obnovil fasado zdaj so vso staro dol odštemal...do kamna. Tele zmaje bodo verjetno samo sčistili. Ure in kazalce so že dal dol. Streha je pa čisto dobra, ko nova.

Delajo pa do 7 zjutraj pa do 17h

Nazadnje urejeno:

franci

Fizikalc
19. jul 2007
1.797
1
38
49
LJ
Niti ne. Sem delal na viaduktu Črni Kal. Sploh, ko je zapihalo gor, je bilo 'majka'. Pa še ob močnejšem vetru žerjav ni delal. Si moral lastnonožno dol. Verejmi, strmih stopnic za znoret. Bom probal najti kakšno sliko.

franci

Fizikalc
19. jul 2007
1.797
1
38
49
LJ
Evo, eno sem celo našel, kljub zmedi na disku (ne vem pa, zakaj sem skoraj vedno sam opaže slikal
bonk.gif
)

QmFh2tg79FbUjDEr.v.jpg

Je pa kle že malce zoomirano. Una hruška in pumpa sta bili videti še malce manjši
grin1.gif

franci

Fizikalc
19. jul 2007
1.797
1
38
49
LJ
No, našel še eno sliko. Se vidi, da je bilo za delavce dobro poskrbljeno.

PRfucsW9fXdcG_Fb.v.jpg

Sam, ko se pa ta WC sname z verige in pade s prostim padom v šumo, .... priceless.

Aja, menza je pa bila pač ene 90m nižje od plošče
grin1.gif

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
ma sej niste normalni!!! pa ne bi šel tja gor... wc je pa res dobro postavljen...

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
cheer.gif
bravo, meni je pa vsec.

mimogrede. so delavci za taksna dela kaj posebej izbrani (izbor) ali se poslje gor tistega, ki pac zdrzi prvi teden?

lost1

mnz
19. jul 2007
8.462
147
63
Citat:
Uporabnik franci pravi:
Evo, eno sem celo našel, kljub zmedi na disku (ne vem pa, zakaj sem skoraj vedno sam opaže slikal
bonk.gif
)

QmFh2tg79FbUjDEr.v.jpg

Je pa kle že malce zoomirano. Una hruška in pumpa sta bili videti še malce manjši
grin1.gif

A tisto pri stebru so štenge?
confused-1.gif