Nujno kakšna kazen je za vdor na gradbeni oder

Tenforest

Guru
3. sep 2007
5.812
555
113
42
povsod malo
Ker me firbec matra kako se vidi z odra okoli in okoli bi pač šel na ta x gradbeni oder 1x izven delovnega časa ko nikogar ni na gradbišču in bi se naredil butalca in skočil čez eno ograjco, ki so jo pozabili zagradit s tisto oranžno mrežo in bi se naredu butalca "jah nism vedu, da je gradbišče sej nikjer nč ne piše da je" pa zaloti pri tem kdorkoli že v najslabšem primeru nekdo pokliče policijo in... kakšna kazen me lahko čaka? Če me sploh.
Bakra in drugega plehovja ni (razen odra) orodja pa ni videti ravno veliko, če je kdo pomislu tudi na to.

Nazadnje urejeno:

Tenforest

Guru
3. sep 2007
5.812
555
113
42
povsod malo
Ma če padem sem mrtev 110% ker je kar visoko če preživim me pa mama ubije
grin1.gif

lost1

mnz
19. jul 2007
8.462
147
63
Kazni nobene, pospremili bi te ven in to je to.
Mogoce bi bilo pametno se zmenit s kakšnim med delovnikom.

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.861
395
83
Glej ni nobene potrebe po vlamljanju ali skakanju, enostavno greš tja ko je gradbišče odprto. Jaz sem vsak dan po gradbiščih in nikogar kaj dosti ne briga kdo si in kaj počneš tam, če jo vsaj približno samozavestno mahaš po njem.

Če si daš kako čelado na glavo pa tudi ne bo škodilo, če imaš pa še meter v roki si pa vse naredil.
wink-1.gif

North_face

Fizikalc
31. mar 2008
1.500
0
36
www.alter.si
Ma dej, ne naklajdaj. Ti si bl kerlc, zihr bi eno gor pelal, pa bi jo položil po dolgem in počez....anede?
Ne ti nam tuki nakladat o razgledu ...
evil.gif

lost1

mnz
19. jul 2007
8.462
147
63
Citat:
Uporabnik Numy pravi:
Glej ni nobene potrebe po vlamljanju ali skakanju, enostavno greš tja ko je gradbišče odprto. Jaz sem vsak dan po gradbiščih in nikogar kaj dosti ne briga kdo si in kaj počneš tam, če jo vsaj približno samozavestno mahaš po njem.

Če si daš kako čelado na glavo pa tudi ne bo škodilo, če imaš pa še meter v roki si pa vse naredil.
wink-1.gif

Žalostno,ampak dejansko imaš popolnoma prav.
Popolnoma samozavestno se moraš sprehajati, noben nebo pomislil da ne pašeš tam. Če bos pa oblečen lepo, v roki mapca in kemik, se te bojo pa izogibali ker "si ziher inšpektor"
hysterical-1.gif

Tenforest

Guru
3. sep 2007
5.812
555
113
42
povsod malo
Mah inšpekcije je vsa mogoča in nemogoča že danes skakala gor in dol in potem je za dve uri vse obstalo zaj pa nekaj na izi štemajo.
Tako, da ideja, da bi šel tja in jim rekel, če lahko grem gor odpade. Jutr pa pridejo menda micro lopatkarji in bo šele štala in potem bodo najdli še kaj iz druge svetovne pa prve svetovne pa srednje svetovne pa ne vem kere vojne še
uf-1.gif

Tenforest

Guru
3. sep 2007
5.812
555
113
42
povsod malo
Še ne povem. Bom najprej probu še načrt z obvozom skozi B, C, F, s krožnim načrtom D skozi U
Je pa kar velika višina tkole čez oko 30-45m
sprasujem se.gif

Tenforest

Guru
3. sep 2007
5.812
555
113
42
povsod malo
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
Težka bo...kje si pa videl, da bi bil osnovnošolec inšpektor
wink-1.gif
hysterical-1.gif

Pa ne da se je izračunat po nadstropjih ker jih nima.

Kolk pa je drugače viskoko eno nadstropje od gradbenega odra? 3m? potem je 18 (toliko sem jih približno naštel +/- nadstropje) = 54-60m
shocked-1.gif

Madafaka

Fizikalc
18. feb 2009
3.343
0
36
27
Bronx
A to bi ti rad na most zlezu tam pri Peračici?
Saj ni treba lest po odru, lahko s ceste stopiš gor
wink-1.gif

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
ma enkrat zvečer greš tja pa je. mal okol pogledaš, da ni kakšnega varnostnika, pa gremo... pa bl delavno se obleč, če te kakšen civil vidi, da bo mislil, da spadaš k delavcem pa si rešen...

sam matr, jest si nikol ne bi upal 60m na parih bosankah stat, pa na odru, k je mal v stavbo vpasan... brrrrr, me že kr zdele trese!

Dolfe

Pripravnik
22. jul 2007
836
1
18
Če so lahko samega Zidarja furali s kiblo, bodo pa še tebe.
Itak boš ti kriv za ves, že pred meseci pokraden materijal ali orodje.