Citat:
Uporabnik lost1 pravi:
Če sem dobil prave informacije, potem pranje žarometov in samodejno izravnavanje ni več obvezno v primeru da ima xenon žaromet 25W.
Naj bi bilo tako urejeno po zakonu, žal nimam linka do zakona.Mogoče pa komu prav pride ko bo kakšen kit montiral notri.
npr. Nova Opel Corsa ima xenon žaromete brez pranja žarometov in avtomatskega izravnavanja žarometov.
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
KSZ
Ni zdaj bolj LED v modi? Zadnjič nikakor nisem verjel kolegu, da ima novi Leon LED luči:
http://www.avto.net/_AVTO/ogla...0Stop%20LED....
Je to kvaliteta ali ne? Vem da niso aktivne s kamerami, kot pri prestižnih modelih, pa vseeno.
Citat:
Uporabnik Cash pravi:
Lahko, da so led.
Citat:
Uporabnik Cash pravi:
A ostali avti pa 55W al kaj?
Citat:
Uporabnik Fusion pravi:
Citat:
Uporabnik Cash pravi:
Lahko, da so led.
led je vrjetno za obročke. kaj je pa v leči?
Citat:
Uporabnik Cash pravi:
Citat:
Uporabnik Fusion pravi:
Citat:
Uporabnik Cash pravi:
Lahko, da so led.
led je vrjetno za obročke. kaj je pa v leči?
Tudi v "leči", čeprav jo ni, obstaja LED, torej LED za glavne luči
Citat:
Uporabnik Fusion pravi:
Kake luči pa imajo novejši BMW-ji???
Močna bela svetloba, ki sveti za 3 avte naprej
Resno me zanima kaj imajo to.
Če sem prov videl, enim pa tako močno sveti tudi samo tisti obroček (angel eyes)??
Citat:
Uporabnik Cash pravi:
Kako pa pozimi deluje pranje, če pokrovček primrzne k odbijaču? Jaz sem pri prejšnjem avtu zmeraj moral zjutraj še po pokrovčku razbijat led, da se je pokrovček premikal levo in desno kak mm ali dva, toliko, da sem videl, da ni "zahaklan" z ledom, ker drugače ali bi mi skurilo motorček ali pa varovalko. Ženske dvomim, da pucajo led s pokrovčkov za pranje zjutraj, torej jim le to crkne. Kaj pa med vožnjo? To itak primrzne k odbijaču?
Citat:
Uporabnik Fe3 pravi:
Tole pa meni ni logično! Že vse življenje mi plozajo, da so navadne žarnice slabe, ker samo dobrih 5% električne energije pretvorijo v svetlobo. Zdaj pa te nove superduper ledice potrebujejo kar hladilnike in ventilatorje. Hmm...?
Citat:
Uporabnik Hondi pravi:
Citat:
Uporabnik Cash pravi:
Kako pa pozimi deluje pranje, če pokrovček primrzne k odbijaču? Jaz sem pri prejšnjem avtu zmeraj moral zjutraj še po pokrovčku razbijat led, da se je pokrovček premikal levo in desno kak mm ali dva, toliko, da sem videl, da ni "zahaklan" z ledom, ker drugače ali bi mi skurilo motorček ali pa varovalko. Ženske dvomim, da pucajo led s pokrovčkov za pranje zjutraj, torej jim le to crkne. Kaj pa med vožnjo? To itak primrzne k odbijaču?
motorček česa?
pranje deluje na šobah, ki jih ven pomakne tlak tekočine za pranje