Citat:
Uporabnik Cash pravi:
Kako pa pozimi deluje pranje, če pokrovček primrzne k odbijaču? Jaz sem pri prejšnjem avtu zmeraj moral zjutraj še po pokrovčku razbijat led, da se je pokrovček premikal levo in desno kak mm ali dva, toliko, da sem videl, da ni "zahaklan" z ledom, ker drugače ali bi mi skurilo motorček ali pa varovalko. Ženske dvomim, da pucajo led s pokrovčkov za pranje zjutraj, torej jim le to crkne. Kaj pa med vožnjo? To itak primrzne k odbijaču?
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Ja saj poanta naprav za pranje žarometov pri ksenonskih žarometih je bolj kot ne izključno to, da se takšni žarometi premalo segrejejo kajne? In posledično pozimi ne morejo topiti snega, ki se ob morebitnem sneženju med vožnjo nabira na lučeh in zastira osvetlitev.
Citat:
Uporabnik Mark pravi:
Če prav razumem situacijo si lahko v obstoječe žaromete z lečo montiram 25W Xenon Kit in bo ok? Nebi rad hodil na kakšnega izrednega tehničnega.
Citat:
Uporabnik tony pravi:
(Zadnjič sem vozil kolegov avto, ki mu je desna luč svetila čisto v tla. Zakaj? Ker je vajenec na uradnem servisu žarnico narobe obrnil, ko jo je zatlačil v žaromet...)