Lanos je eden izmed njih. Nam zaupaš še ostala dva komunistekaCitat:
Uporabnik lanos pravi:
Sem gledal neko oddajo, kako se manipulira z osebki. Tukaj sta dva, trije, ki so šolski primer.
Zakaj pa Marija ne bi mogla biti žrtve pedofilije, če je zares pri 13 letih, ko je pedofilski komunistični diktator občeval z otrokom bila že matiCitat:
Uporabnik alkoholik pravi:
a Marija je bila žrtev? zanimivo. sveti duh in bog ki ga je poslal pa storeilec. kriminalec? ja to ni res več . kaj vse ne zvem.
kaj vse ne prebereš... ja ni čudno da se domobrance poveličuje...
Se mi je zdelo, da se bo v zapisanem en takoj našel in skušal golido umazanije zliti na nekoga drugega!Citat:
Uporabnik telex pravi:
Uporabnik lanos pravi:
Sem gledal neko oddajo, kako se manipulira z osebki. Tukaj sta dva, trije, ki so šolski primer.
Spet se ti oglašaš s dvemi stavki.Citat:
Uporabnik telex pravi:
Uporabnik lanos pravi:
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Kaj sem vam govoril: Cerkvi smo podarili gozdove, čeprav ni bila upravičena do njih
Kakšno golido gnojnice? Na koga? O čem bluzišCitat:
Uporabnik Sine370 pravi:
Se mi je zdelo, da se bo v zapisanem en takoj našel in skušal golido umazanije zliti na nekoga drugega!Citat:
Uporabnik telex pravi:
Uporabnik lanos pravi:
Citat:
Uporabnik Sine370 pravi:
Uporabnik telex pravi:
Uporabnik lanos pravi:
Citat:
Uporabnik lanos pravi:
Daj poskusi še eno poved. Saj bo šlo.Citat:
Uporabnik lanos pravi:
1000x iste
Citat:
Uporabnik lanos pravi:
Sem gledal neko oddajo, kako se manipulira z osebki.
Citat:
Uporabnik lanos pravi:
Sem gledal neko oddajo, kako se manipulira z osebki.