Novo pri Tušmobilu

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

ales27

Pripravnik
12. okt 2007
72
0
6
Citat:
Uporabnik EuroDJ pravi:
pozabiš da tisti, ki so imeli pri mobitelu ali simobilu več kot 50 € položnice je to idealno, glede tistih ki so do zdej plačevali manj kot 50 € si pa tud ne predstavlam kaj mislijo.

Če komu ne paše pač naj ne gre k Tušmobilu. Js sem plačeval pri Mobitelu sedaj okol 100 E za približn 800 minut pogovora in 480 sporočil mesečno. Kaj drugega na telefonu ne uporabljam. Sedaj bom plačval p o l o v i c o manj, plus tega so mi dali zastonj telefon.
Zakaj jaz naj ne bi bil zadovoljen s to ponudbo tušmobila?

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
vsakemu svoje,...

jaz pa imam mobilni internet preko si. in se ne pritožujem
aplauz.gif

b

ales27

Pripravnik
12. okt 2007
72
0
6
Citat:
Uporabnik borovnica pravi:
vsakemu svoje,...

To je beseda. Ne pa to otročje obnašanje kot mali otroci: moja čokolada je pa najboljša ker je od Kraša - ne, moja je boljša ker je od Milke - ne, moja je boljša ker je od Lindta.itd.

Mbonbon

Pripravnik
2. okt 2007
129
0
16
ravno zanč sem gledala ponudbo pri tušmobilu. Osebno mislm, da so na glavo padli s takimi cenami za internet pa tv. Jaz ne vem kdo bo to uporabljal, razen kakšni tuš patrioti. In tile paketi? Totalna neumnost da morš kombinirat 100 smsjev pa 100 min al neke take bedarije....jest sem pa vedno misnla, da se mora ponudba prilagajat obratno, ne pa obratno!!

lithium

Pripravnik
18. avg 2007
588
8
18
Citat:
Uporabnik Mbonbon pravi:
ravno zanč sem gledala ponudbo pri tušmobilu. Osebno mislm, da so na glavo padli s takimi cenami za internet pa tv...

To je tuštelekom. Tudi jaz sem raje na T-2
smile-1.gif

EuroDJ

500. registrirani uporabnik
18. avg 2007
349
0
16
44
samo mi bilo pa zanimivo da čez 1 leto zakupljene minute ponuditi simobil ali mobitel. potlej bi mel pa nasmešek na obrazu
smile-1.gif

T-2 je glede interneta in televizije je najcenejši.

ArmanI

Pripravnik
27. okt 2007
608
0
16
Citat:
Uporabnik EuroDJ pravi:
samo mi bilo pa zanimivo da čez 1 leto zakupljene minute ponuditi simobil ali mobitel. potlej bi mel pa nasmešek na obrazu
smile-1.gif

Simobil je ponujal že take pakete pa se ni obneslo, tako,da po nekem naklučju če se gremo kdo ponavla za kom tukaj tuš ponavla za simobilom.

AfterEight

Fizikalc
16. sep 2007
1.217
0
36
Sem ravno nekaj podobnega mislil napisat. In tudi če bi poleg običajnih naročniških paketov Simobil in Mobitel začela ponujati pakete zakupljenih količin, zakaj točno bi se ti že smejalo? Neverjetno ...
smile-1.gif

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
do izboljšanja SVOJEGA omrežja je še zelo dolga,...
razen če bodo vsi tako naklonjeni kot APEK
evil.gif

b

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
Vidim da res nimas pojma kaj govoris...mobitel ze nekaj let ponuja zakuplene volumne:p

Garfield

Pripravnik
19. avg 2007
223
0
16
Citat:
Uporabnik ArmanI pravi:
Citat:
Uporabnik EuroDJ pravi:
smile-1.gif

Simobil je ponujal že take pakete pa se ni obneslo, tako,da po nekem naklučju če se gremo kdo ponavla za kom tukaj tuš ponavla za simobilom.

Malo mi osveži spomin, kakšni in kateri so bili pri Simobilu paketi z zakupljenimi minutami, ker se jih ne spomnim.
Edino, če imaš v mislih obvezno mesečno porabo, kar pa niti približno ni isto.

CLIO15

Guru
1. nov 2007
13.308
4.125
113
Ja pa kašne za 15000 bivših sit nekaj malega telefonije v svojem omrežju miljon sms jev in MMS jev ter zastojn videotefonijo tak kot vsi ostali paketi

Edvard

Pripravnik
30. okt 2007
559
0
16
Citat:
Uporabnik EuroDJ pravi:
smile-1.gif

Ti si verjetno začel trg mobilnih telekomunikacij spremljati tam nekje od 31.10.2007 dalje.

EuroDJ

500. registrirani uporabnik
18. avg 2007
349
0
16
44
ne od 24. maja 2006 pa res, ko je bila v javnosti povedano da bo nov operater Tušmobil
smile-1.gif
od takrat pa to malo bolj spremljam.

22. jul 2007
13.440
1.679
113
124
Citat:
Uporabnik EuroDJ pravi:
Citat:
Uporabnik DizzyReed pravi:
da vem, a se mi splača mal počakat, zato?

moje mneje mal počakaj, jz bom tud da bodo mogoče čez 2 mesca mel na zalogi nokio 5300 ... da pa samo naročnino podpišem, tega pa tud ne mislim. Počak do 23., ko bo kao mal prenovljena akcija.

kaj bo novega???LPWWY

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.