Novo pri Tušmobilu X.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

frikenej

Pripravnik
19. nov 2010
723
5
18
Ljubljana
Citat:
Uporabnik rocky9 pravi:
Uff, teli paketi so pa res odlični! Zelo poceni in ogromno dobiš. Če prav razumem imaš pri Najbližji M po 500 enot vsakega? Isto pri vseh ostalih. Če je tako, potem je recimo Najbližji L zmaga! Ga ni boljšega paketa pri nas.

Meni sta paketa Najbližji NET in Najbližji L totalno huda paketa. Da o ceni sploh ne govorim
smile-1.gif

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.960
6.988
113
Jaz pa žal pogrešam en dober paket pri okoli 10 eur, 500 enot je za marsikoga overkill, free5 pa vseeno premalo.

Zato sem še vedno na prepaid :/

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Jaz pa žal pogrešam en dober paket pri okoli 10 eur, 500 enot je za marsikoga overkill, free5 pa vseeno premalo.

Se strinjam, manjka vmesna ponudba. Čeprav nekdo, ki namerava porabit 5€ na mesec, verjetno kliče v 90% ženo, torej če še žena kupi Free5, sta pokrita.

Mimogrede - a Brezmejni (Multiplaket) ukinjajo oz. bo kaj novega? Multipaket je sicer še napisan med paketi, ko klikneš na Brezmejni, pa dobiš 404: http://www.tusmobil.si/paketi/brezmejni.html

SvetIdej

Majstr
20. dec 2011
4.032
353
83
www.svetidej.com
V ceniku so še vedno brezmejni multipaketi, samostojni brezmejni pa ne več. Po mojem bodo multipaket prej ukinili, kot pa ga prenovili.
http://www.tusmobil.si/files/downloadDirect/1027

Če ste videli reklamo po TVju oglašujejo, da sta nova paketa le L in NET. XL paket so kot kaže dodali naknadno, po izdelavi reklame.

Po mojem mnenju bodo dodali v naslednjih mesecih še paket Najbližji S ter nove pakete Mingl.

Opcija 1GB pa se je preimenovala v +PLUS 1000MB

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.448
426
83
Citat:
Uporabnik darjan pravi:

Telemachov MOB10 ti ne odgovarja?

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.960
6.988
113
Telemach je zelo resno v igri, zato pa sem zaenkrat še na prepaid pri tušu, drugače bi mogoče res šel na free5.

SouthPark, nekako tako je, še več kot 90%, zato tudi pride prav tuševi "brezplačni klici med prijatelji"
wink-1.gif

Saj ne, da "jamram", kot ima nekdo občutek, samo poudaril sem kaj meni osebno manjka, verjamem da je tisti paket za 30€ super, če ga rabiš, ampak eni nismo nonstop na telefonu/netu
smile-1.gif

dinos77

Pripravnik
2. nov 2010
589
1
18
Slovenija
Citat:
Uporabnik SvetIdej pravi:
Ja. Predvsem prenos podatkov zmaga. Pri SI.mobilu je malo zakupljenih količin prenosa podatkov in cena nad zakupljeno količino 0,51 €/MB. Pri Tušmobilu je na Tuševem 0,16 €/MB, na nacionalnem roamingu (če tam ne izklopiš prenos podatkov) pa 0,43 €/MB.

Prenosi podatkov pri vseh teh paketih Najbližji so res super. Se mi zdi da je blo kar velik uporabnikov, ki so jamrali ravno nad premajhno zakupljeno količino prenosa podatkov. Sedaj ko pa gledaš vse štiri pakete, pa si kar malce zmeden. Ampak tale Najbližji Net res zmaga
smile-1.gif

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.960
6.988
113
Hmm..

Citat:

Polni zame

Polni zame je Tušmobilova storitev, s katero lahko naročnik Tušmobila drugemu Tušmobilovem predplačniškem uporabniku napolni njegov predplačniški račun v višini 5, 10 ali 20 EUR. Tušmobilov predplačnik drugemu predplačniku s storitvijo Polni zame ne more napolniti računa.Polnjenje lahko opravite na portalu Moj Tušmobil (moj.tusmobil.si), mobilnem portalu Tuškabina, z USSD ukazom ali z SMS sporočilom.

Mogoče pa je samo za naročnike in ne za prepaid?

map

Guru
6. jul 2008
7.848
1.961
113
najrajš na babi
Ne najdem nikjer na tušportalu. Ali obstaja opcija, da na naročniškem razmerju, ko ti zmanjka mesečno zakupljenih podatkovnih enot, vklopiš dnevni internet, kot pri predplačnikih. Se pravi cca 1€ za ena dan.

map

Guru
6. jul 2008
7.848
1.961
113
najrajš na babi
Škoda. Ta dodaten giga je za moj namen neuporaben. Recimo smučanje in v koči, kjer ni wifi, bi bil dnevni internet najbolj. Plačaš vsak dan tist euro, količina je še kr za 24 ur, pa še enote ti ostanejo iz rednega paketa. Po mojih izkušnjah preko siol tvin je 2 uri streaminga (ena fuzbal tekma) nekje med 800 in 900 mb. Tak da so te količine premale, za vsak dan kak dnevnik, otroci na voyo, kaka tekma, itd. Rabil bi samo občasno, tako, da stalni paket z večjimi količninami zakupa podatkov ne pridejo v poštev. Druga varjanta je pa nakup predplačniškega interneta, sim pa ruknem v stari android telefon in ga imam kot dostopno točko, na katerega priklopim do 8 naprav. Bo treba kr tko naredit.

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Mogoče kdo ve glede teh novih paketov.

Najbližji NET, naj bi imel 5000 GB prenosa. Ali velja polna hitrost za vseh 5000, ali preklopi pri 2000 na počasnejšo varianto, kot so fore pri "neomejenih" paketih.

CLIO15

Guru
1. nov 2007
13.311
4.126
113
Citat:
Uporabnik map pravi:
Škoda. Ta dodaten giga je za moj namen neuporaben. Recimo smučanje in v koči, kjer ni wifi, bi bil dnevni internet najbolj. Plačaš vsak dan tist euro, količina je še kr za 24 ur, pa še enote ti ostanejo iz rednega paketa. Po mojih izkušnjah preko siol tvin je 2 uri streaminga (ena fuzbal tekma) nekje med 800 in 900 mb. Tak da so te količine premale, za vsak dan kak dnevnik, otroci na voyo, kaka tekma, itd. Rabil bi samo občasno, tako, da stalni paket z večjimi količninami zakupa podatkov ne pridejo v poštev. Druga varjanta je pa nakup predplačniškega interneta, sim pa ruknem v stari android telefon in ga imam kot dostopno točko, na katerega priklopim do 8 naprav. Bo treba kr tko naredit.

Kje te imajo v planinah tak signal da lahko streeming laufa
evil.gif

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.