Citat:
Uporabnik Smrkc pravi:
USSD ukazni niz ja ;D
Citat:
Uporabnik matejm1994 pravi:
Ubistvu sem imel BigBob, brez opcije, a sem vedno pokuril nekaj mega prenosa, zato sem to opcijo hotel vklopiti. Nekaj časa sem se celo matral brez prenosa, a na smartphonu to ne greNo, pa sem se odločal, ali vklopim prenos ali ne, pa sem potem raje šel na TM, zaradi signala. Seveda, ne zaradi TM omrežja, ampak zaradi Mobitelovega. Namreč, ko sem imel bob, mi je že v sobi slabše lovilo in mi marsikdaj prekinilo. Super pa je lovilo Mobitel. Potem pa sem dostikrat dol na dolenjskem, kjer pa Simobil ni imel signala - oz, si moral iti ven pred hišo. No, in ker Mobitel ne ponuja nobenega pametnega paketa, sem se odločil za TM. Se pa zavedam, da na Mobitel omrežju ni prenosa podatkov, ampak po večini itak lovi TM signal, tam, kjer bi rabil prenos.
Kar pa se tiče SMSov, MMSov in klicev, pa je imel BigBob čisto dovolj...
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Pa je to tudi za free2go paket, ker jaz ne najdem (ali pa sem slep?)
Citat:
Uporabnik geronimo pravi:
No odločitev je vsekakor tvoja, za 3€ mesečno več (Paket 2014 na Mobitelu) bi se izognil vsemu jajcanju s tem na katerem omrežju si, boš čez čas povedal kako je, če moraš "stalno" preverjati oz. menjati omrežje.
Citat:
Citat:
Uporabnik geronimo pravi:
No odločitev je vsekakor tvoja, za 3€ mesečno več (Paket 2014 na Mobitelu) bi se izognil vsemu jajcanju s tem na katerem omrežju si, boš čez čas povedal kako je, če moraš "stalno" preverjati oz. menjati omrežje.
Res je, vendar, je vseeno 3€
Citat:
Uporabnik pediater pravi:
2 leti pa pol sem na Tušu, pa če sem slučajno v kaki vukojebini in nimam signala, probam dat na Mobitel, ampak nikoli, ampak čist nikoli tudi mobitel tam nima signala.
Toliko o tem trpljenju Tusovcev in stalnem gostovanju v roamingu.
Citat:
Ja, to so mi tudi v poslovalnici rekli, da priporočajo. Pa so mi dali neko številko (ne številke, ima še lojtre pa zvezdice notri) da pokličem.
Citat:
Uporabnik trbowc pravi:
Citat:
Ja, to so mi tudi v poslovalnici rekli, da priporočajo. Pa so mi dali neko številko (ne številke, ima še lojtre pa zvezdice notri) da pokličem.
Kako pa zgleda ta številka?