Novo pri Tušmobilu VIII.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

GrandFelix

Fizikalc
15. feb 2011
1.453
0
36
Citat:
Uporabnik Dr_Strangelove pravi:
Jaz hočem imet vse zastojn. Kdaj bo to Tušmobil imel?
confused-1.gif

Takih parazitov je čist preveč v Sloveniji.
smile-1.gif

Azgard

Pripravnik
5. feb 2011
688
0
16
Če pa Nokia Lumia serije ne bi imeli bi blo pa mal hudo no:) Itak da bojo, saj z Telerayem so vsi operaterji zmejeni.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.235
7.039
113
Citat:
Uporabnik Azgard pravi:
Če pa Nokia Lumia serije ne bi imeli bi blo pa mal hudo no:) Itak da bojo, saj z Telerayem so vsi operaterji zmejeni.

Žal ciljam na nove nokie, ki pridejo septembra, a se bojim da bodo nas dosegle spet v sredini 2013...kar pa je malce dolgo za čakati.

TUPLI

Fizikalc
12. jul 2010
4.703
0
36
All World
Nokia 801 pride kmalu , Symbian belle - update carla , gor . Lastnosti hude . Off topic je tole .

Nazadnje urejeno:

dejvi

Fizikalc
30. avg 2010
1.324
0
36
maribor
zgleda da 25% popusta ni več in je le še 10%,imam FREE 15(brez vezave),če si vklopim preko spleta opcijo 1GB Tušmobil za 5 eurov,moram to vsak mesec podaljševat ali ne,lahko tudi po enem mesecu prekličem,se s to vezavo vežem za celi dve leti ali kako
naj omenil,da sem zadovoljen z signalom,so me pozitivno presenetili,prej bil pri debitelu in ne opazim razlike vsaj za sedaj
lp

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
vklopi se do tvojega preklica, če ne želiš več z novim mesecem še v istem mesecu narediš tudi izlop in je..

aneks popust je za 24m ga pa lahko brez odplačila nadomestiš z aneksom za telefon

PrePro

Pripravnik
1. nov 2007
414
0
16
Citat:
Uporabnik sylver pravi:
Da, razen nekateri predplačniški (mislim, da je Samsung E1080 zaklenjen).

A je Tušmobilov predplačniški Samsung E1080 res zaklenjen? Ravno te dni sem se premišljeval, da bi kupil en čim bolj preprost in poceni aparat - samo za telefoniranje - sem pa naročnik pri Mobitelu. In prav ta aparat je bil prva izbira.
frown-1.gif

sylver

Fizikalc
21. okt 2008
3.338
27
48
Izola, Ljubljana
Citat:
Uporabnik PrePro pravi:
Citat:
Uporabnik sylver pravi:
Da, razen nekateri predplačniški (mislim, da je Samsung E1080 zaklenjen).

A je Tušmobilov predplačniški Samsung E1080 res zaklenjen? Ravno te dni sem se premišljeval, da bi kupil en čim bolj preprost in poceni aparat - samo za telefoniranje - sem pa naročnik pri Mobitelu. In prav ta aparat je bil prva izbira.
frown-1.gif

Najbolje, da preveriš v kakšni poslovalnici ali v klicnem centru.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.