Novo pri Tušmobilu VIII.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
Naj se odpre nova tema za provokacije med operaterji, ni problema.
smile-1.gif

tado

Fizikalc
15. maj 2008
2.267
1
36
Stari te je samo vprašal kje so stare teme, je tako težko odgovorit???

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
ne ne, ne sprašujem glede tega, za to mi dol visi... stare teme se pobrišejo ali grejo arhiv? zaenkrat vidim da so še na isti strani, sam glede na preteklost so ponavadi zginle...

tado na izi, se boma že zmenla
wink-1.gif

tado

Fizikalc
15. maj 2008
2.267
1
36
Pa skoz ene in iste fore. No ni važno da ne bo šla temo spet v tri ***** kot vem se premikajo nazaj. Torej so na portalu če se ne motim.

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
@tado: u easy, po moje sem ga bolje razumel, pa tudi jaz zgrešil bistvo. Kje je kaka fora, kdo je komu kaj hotel?

Stare teme se odlepijo, niso več sticky, ker pa se v njih ne piše več, gredo po straneh nazaj, brišejo pa se ne.

Sedaj pa pojdimo nazaj na Novo pri Tušmobilu.

erikson

Guru
25. avg 2007
22.658
6.420
113
Predlagam, da se v prvo sporočilo doda povezavo na prejšnjo temo, zaradi enostavnejše uporabe.

rollingstones

800. registrirani uporabnik
3. sep 2007
514
0
16
Rožna dolina
Torej, pa imamo svežega uporabnika storitev Tušmobil!
zmaga.gif

Naša mati se je po dolgoletni zvestobi "največjemu" mobilnemu operaterju le odločila. da zamenja ponudnika mobilne telefonije.
Sedaj bo naš družinski "testni zajček" in upam, da bodo zadeve tekle v pozitivni smeri.
Na podlagi teh izkušenj bi znal še kdo v ožjem krogu družine prestopiti k konkurenci.
rolleyes-1.gif

Izbrali smo ji naročniški paket All Inclusive, glede na to, da so se njeni mesečni računi gibali nekje med 40 in 70 €.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.219
7.038
113
Kaj ta finta, ki ima tado v podpisu, kupon za brezplačen priklop, še vedno deluje ?

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
sorry sam nisem se mogel zadržati, pač še pod vplivom včerajšnje debate
wink-1.gif

darjan - velja ja, piši mu na ZS.

rollingstones

3. sep 2007
514
0
16
Rožna dolina
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Kaj ta finta, ki ima tado v podpisu, kupon za brezplačen priklop, še vedno deluje ?
Zadeva, preverjeno, še vedno deluje!
cheer.gif

Tu bi se še enkrat, tokrat javno, zahvalil za prijaznost uporabniku tado, ki mi je priskrbel omenjeni kupon.
Najlepša hvala, kupon je prišel ravno prav pri sklepanju nove naročniške pogodbe.
zmaga.gif

tado

Fizikalc
15. maj 2008
2.267
1
36
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Več info dobiš na ZS.
@rollingstones: Malenkost. Z veseljem.

rollingstones

3. sep 2007
514
0
16
Rožna dolina
Ali ima Tušmobil funkcijo za prikaz območja nahajanja - prikaz trenutne lokacije.
redface-1.gif

Namreč, mami so danes ponoči vklopili paket in me zanima ali obstaja ta možnost, kot jo ima npr. Simobil?
Glede na to, da ima naročniški paket All inclusive, pustim iskanje omrežja na avtomatsko?

Ker mati podatkov ne prenaša (neuporaba spletnih aplikacij), je to najverjetneje najboljša opcija?

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.547
297
83
Citat:
Uporabnik rollingstones pravi:
Ali ima Tušmobil funkcijo za prikaz območja nahajanja - prikaz trenutne lokacije.
redface-1.gif

Namreč, mami so danes ponoči vklopili paket in me zanima ali obstaja ta možnost, kot jo ima npr. Simobil?
Glede na to, da ima naročniški paket All inclusive, pustim iskanje omrežja na avtomatsko?

Ker mati podatkov ne prenaša (neuporaba spletnih aplikacij), je to najverjetneje najboljša opcija?

Ne nima..te funkcije..

ja odvisno kak telefon ma..če ni pameten telefon pol ni važno al je ročno al samodejno iskanje omrežja...

Če pa je Android pa naj si vklopi to blokado prenos podatkov..:
Citat:
Blokado prenosa podatkov lahko vključite na dva načina:

* v telefon vtipkajte *121# in izberite »Zapore storitev« ter sledite navodilom
* obiščite wap.tuskabina.si in izberite zavihek Moj Tušmobil, kategorije Moje storitve ter sledite navodilom

Ko je v Mobitelovem omrežju ji ne bo delovalo GPRS.

Nazadnje urejeno:

Drago

gps navigator
20. jul 2007
2.833
10
38
Stara Bučka
Je že kaj več znanega o tuševi aplikaciji za spremljanje porabe, ki naj bi se nekega dne pojavila na Marketu?

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.