Novo pri Tusmobilu V.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

ahmed

Majstr
23. sep 2007
2.497
122
63
Baje so sami razvili storitev, ki do kraja natancno obvesca o nevarnosti toce in neurij. Pri mobitelu mi zmeraj javi za pol slovenije, pa je brez veze. Prvic se skocis pol pa ne vec...

ahmed

Majstr
23. sep 2007
2.497
122
63
Baje kmalu. Sej majo se kup novitet sam jih vse interno uporabljajo/testirajo
frown-1.gif

Supergirl

Pripravnik
1. feb 2008
321
0
16
Hojla!

ksz...

Mi lahko prosim nekdo razloži način obračunavanja v času gostovanja v tujini?
Jasno mi je glede dohodnih klicev v tujini, ni mi pa jasno glede odhodnih in sms-ov. Ali se odštevajo zakupljene minute in sms-ji in se potem samo obračuna razlika v ceni minute klica oz. sms-a, ali se kompletno gostovanje v tujini obračunava posebej plus zakupljene mesečne minute posebej?
sprasujem se.gif

Lep pozdrav, pa
roza.gif
!

asko

Fizikalc
22. jul 2007
2.565
3
38
Zakupljene miniute veljajo samo za storitve opravljene v domačem omrežju (Tušmobil oz v gostovanju v Mobitel). V roamingu v tujini zakupljene minute ne veljajo in se vse plača mimo teh zakupljenih minut.

GSMobil

Fizikalc
6. jan 2008
2.516
6
38
Za Tušmobil imam eno grajo. Namreč, štiri dni v juliju sem bil pri Hrčkih, samo na obisk sem skočil. Ne rečem, nekaj klicev, par minut neta, par mmsov in dobim zdaj račun za 100 ojrov. Ni panike, bomo plačali sem pa hotel zaprosit za izpisek, da vidim koliko sem klicaril in surfal, ker se mi vseeno zdi, da je tole malo preveč. No, odgovor pa dobim, da se izpisek lahko dobi samo tako, da prideš direktno v poslovalnico. Kot da je tako težko poslat tisti pildek naročniku na dom :p

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
žal je pri Tušmobilu tako, da se morš za vsako spremembo oglast na prodajno enoto... ko bo enkrat selfcare portal bo bistveno lažje :D

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
Samo sej bi lahko pošiljali priporočeno na naslov? Pa se mora naročnik z osebno izkaznico izkazat na pošti, torej je zasebnost urejena, ni tako?

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
Mogoče v tem, da še ne obstaja podružnica Tuš Pošta
wink-1.gif

Ok, dovolj nesramnosti. Samo tudi mene zanima, zakaj ne bi šlo? Mogoče je pa zato, ker gre za dodatno storitev (recimo temu tako) ki bi se jo dalo zaračunati, a je ne moreš, dokler ne identificiraš stranke na prvem nivoju. Zgolj ugibam, je pa to najverjetnejši odgovor.

ovca

morfy
Osebje foruma
18. jul 2007
5.881
3
38
37
Cvičkova dežela =)
www.alter.si
Da dobiš telefonski izpisek na v poslovalnici so buče... Samo v poslovalnici ga lahko naročiš-izpisek pa pride naročniku domov po pošti... Do zdej je blo vedno tko. Si predstavljaš do kakšnih zlorab bi lahko prihajalo, če bi zaposleni v poslovalnici lahko prišel do izpiska (pa ne govort, da je tolk težko podpis dobit)... mogoče je bila pa samo napaka v komunikaciji...?
confused-1.gif

GSMobil

Fizikalc
6. jan 2008
2.516
6
38
Narobe sem napisal, res. Rečeno mi je bilo, da ga naročiš tako, da prideš v poslovalnico. Potem ga dobiš pa po pošti. Ampak zakaj ga potem ne morem naročit po telefonu? Saj ga dobim po pošti?

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
Potem je to to, kar sem jaz napisal. Morajo te najprej preveriti (identificirati), preden gre tvoja zahteva naprej.

Nazadnje urejeno:

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
Jp, gre izključno zaradi varovanja osebnih podatkov in da te na ta način identificirajo. Izdaja razčlenjenga računa je free....

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.