Po en ojro so v primeru, da dve leti plačuješ zakupljene pogovore/sporočila za 50 EUR. Omrežje pa je mobitelovo (ponekod imajo svojega, a je še bolj "beta").
Nazadnje urejeno:
Citat:
Uporabnik zajfa pravi:
Zdej sem jaz to mal pogledal na njihovi spletni in, če malo kličeš se lahko kar posloviš od tuš telekom, če pa kr veliko recimo 40 evrov na mesec pa hitro na tuš telekom. Drugače bom, kar na simobilu ostal, lovi dobr, nikol težav, sms 2 centa, pa še mobi dobiš za 50 evrov zelo vreduga.
lp
Citat:
Uporabnik DizzyReed pravi:
Tušmobilovci, dejte se mal v roke vzet, ker tole je pa mal... khm... že v petek zjutraj nisem mogel sprejet MMS-a, včeraj med 10. in 14. uro SMS-a nisem mogel poslati, zdaj pa to...
Citat:
Uporabnik EuroDJ pravi:
v slovenščini? ali za tušmobil ali za kakega srbskega ponudnika?Citat:
Uporabnik Dwayne pravi:
Ne vem, če ste že opazili... Tušmobilov oglas z Nino Osenar se vrti tudi na srbijanskem PINK TV.
To še včeraj nisem mogel pošiljati SMS sporočil. verjetno so imeli neke težaveCitat:
a to samo moj P1i štrajka al dejansko na Tušmobilu že od včeraj ni bilo GPRS signala. območje: LJ center in Moste, danes tudi Rožna...
Tušmobilovci, dejte se mal v roke vzet, ker tole je pa mal... khm... že v petek zjutraj nisem mogel sprejet MMS-a, včeraj med 10. in 14. uro SMS-a nisem mogel poslati, zdaj pa to...
Citat:
Uporabnik EuroDJ pravi:
tukaj imaš približni primerjalni cenik med vsemi tušmobilovimi paketi:Citat:
Uporabnik zajfa pravi:
Zdej sem jaz to mal pogledal na njihovi spletni in, če malo kličeš se lahko kar posloviš od tuš telekom, če pa kr veliko recimo 40 evrov na mesec pa hitro na tuš telekom. Drugače bom, kar na simobilu ostal, lovi dobr, nikol težav, sms 2 centa, pa še mobi dobiš za 50 evrov zelo vreduga.
lp
http://tusmobil.yi.org/viewtopic.php?f=1&t=134
Pa ne pozabi če kupuješ v tušu dobivaš brezplačne minute
Citat:
Uporabnik Radirko pravi:
Citat:
Je pa poceni, pa se dodatne minute lahko dobis, ce kupujes Tusove jogurte
Citat:
Uporabnik EuroDJ pravi:
To še včeraj nisem mogel pošiljati SMS sporočil. verjetno so imeli neke težaveCitat:
a to samo moj P1i štrajka al dejansko na Tušmobilu že od včeraj ni bilo GPRS signala. območje: LJ center in Moste, danes tudi Rožna...
Citat:
Uporabnik Pakul pravi:
Citat:
Uporabnik EuroDJ pravi:
če imajo že v predbožičnem času težave, kaj jih potem šele čaka v prihajajočem tednu