Novo pri Tušmobilu II.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

AfterEight

Fizikalc
16. sep 2007
1.217
0
36
Po en ojro so v primeru, da dve leti plačuješ zakupljene pogovore/sporočila za 50 EUR. Omrežje pa je mobitelovo (ponekod imajo svojega, a je še bolj "beta").

Nazadnje urejeno:

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
So tudi cenejsi po en euro (ne z 50 evrov/mesec narocnine, temvec z nizjo, ki pa je se evdno pogojena s 24-mesecno vezavo), ampak to ne velja za vse telefone iz njihove ponudbe.

zajfa

PEPČEK 2007
26. nov 2007
1.022
0
36
Mrzli vrh nad Žirmi
Zdej sem jaz to mal pogledal na njihovi spletni in, če malo kličeš se lahko kar posloviš od tuš telekom, če pa kr veliko recimo 40 evrov na mesec pa hitro na tuš telekom. Drugače bom, kar na simobilu ostal, lovi dobr, nikol težav, sms 2 centa, pa še mobi dobiš za 50 evrov zelo vreduga.

lp

EuroDJ

500. registrirani uporabnik
18. avg 2007
349
0
16
44
Citat:
Uporabnik zajfa pravi:

Zdej sem jaz to mal pogledal na njihovi spletni in, če malo kličeš se lahko kar posloviš od tuš telekom, če pa kr veliko recimo 40 evrov na mesec pa hitro na tuš telekom. Drugače bom, kar na simobilu ostal, lovi dobr, nikol težav, sms 2 centa, pa še mobi dobiš za 50 evrov zelo vreduga.

lp

tukaj imaš približni primerjalni cenik med vsemi tušmobilovimi paketi:

http://tusmobil.yi.org/viewtopic.php?f=1&t=134

Pa ne pozabi če kupuješ v tušu dobivaš brezplačne minute
wink-1.gif

Nazadnje urejeno:

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
a to samo moj P1i štrajka al dejansko na Tušmobilu že od včeraj ni bilo GPRS signala. območje: LJ center in Moste, danes tudi Rožna...

Tušmobilovci, dejte se mal v roke vzet, ker tole je pa mal... khm... že v petek zjutraj nisem mogel sprejet MMS-a, včeraj med 10. in 14. uro SMS-a nisem mogel poslati, zdaj pa to...

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Citat:
Uporabnik DizzyReed pravi:
Tušmobilovci, dejte se mal v roke vzet, ker tole je pa mal... khm... že v petek zjutraj nisem mogel sprejet MMS-a, včeraj med 10. in 14. uro SMS-a nisem mogel poslati, zdaj pa to...

Je pa poceni, pa se dodatne minute lahko dobis, ce kupujes Tusove jogurte
wink-1.gif

Edvard

Pripravnik
30. okt 2007
559
0
16
Citat:
Uporabnik EuroDJ pravi:
Citat:
Uporabnik Dwayne pravi:
Ne vem, če ste že opazili... Tušmobilov oglas z Nino Osenar se vrti tudi na srbijanskem PINK TV.
v slovenščini? ali za tušmobil ali za kakega srbskega ponudnika?

Tušmobilova strategija pridobivanja uporabnikov je tako končno razgaljena.
wink-1.gif

Edvard

Pripravnik
30. okt 2007
559
0
16
Radirko: podpis pod tvoje sporočilo. Kot da je pomembno samo to. Uporabniki Tušmobila se bodo še zamislili...

EuroDJ

500. registrirani uporabnik
18. avg 2007
349
0
16
44
Citat:
a to samo moj P1i štrajka al dejansko na Tušmobilu že od včeraj ni bilo GPRS signala. območje: LJ center in Moste, danes tudi Rožna...

To še včeraj nisem mogel pošiljati SMS sporočil. verjetno so imeli neke težave

uncle_sam

broker
25. sep 2007
3.222
1.726
113
40
Ok sej ste ugodni pa to..sam (upam da kdo to od vas luzerjev to bere)...kaj tam mate štalo al kaj komu ni jasno?

En mesec nazaj dam vlogo za prenos cifre...po enem tednu mi javijo da dokumentacija ni popolna...rečem da sm dal vse kar je naročla ona spaka na šalterju (neka koncesionarka)...se opravičijo da je ona zblojena in jim pošljem vse ostalo...po enem tednu kličem kak pa kaj...pa mi reče da nimajo dokumentacije popolne...wtf? pognjavim, ona preveri in jo "najde", a da so zgubli zadnjo položnico, faxiram drugič...kličem še čez en tedn pa mi dec zatrdi da so že poslali vlogo na simobil in da čakajo 7 dni in da bo v parih dneh rešeno...in dans po 7 teh dnevih zopet kličem da še ni preklopleno in mi reče da še niso poslali ker dokumentacija ni popolna- PoNoRiM in čez par minut pridema tak daleč da so jo ze drugič zgubli (pa ka mate vrtec tam al kaj?) in zaj sm jo že 3 faxiral???!!!!!!
10.gif

Grem tja pa pa stepem koga? šeposebej onga bi ra srečak ko me je nategnu da je že sendal...uf....

stupid-1.gif

Gamero

Majstr
13. avg 2007
5.079
137
63
okolica mesta
Citat:
Uporabnik EuroDJ pravi:
Citat:
Uporabnik zajfa pravi:

lp
tukaj imaš približni primerjalni cenik med vsemi tušmobilovimi paketi:
http://tusmobil.yi.org/viewtopic.php?f=1&t=134

Pa ne pozabi če kupuješ v tušu dobivaš brezplačne minute
wink-1.gif

To se pa zelo pozna
crazy1.gif

netko

Guru
25. jul 2007
6.955
2.250
113
dizi in stric sam pa kaj se bunita sej sta sama kriva... če baba ni hotla pušit sem jo pač u rit nabrcal... oz sem zbral tako ki je hotela... tudi vidva sta imela priložnost izbrati... pa obilo užitkov...

Emaster

Guru
Izključen uporabnik
1. sep 2007
1.070
528
113
...v senci...
Citat:
Uporabnik Radirko pravi:
Citat:

Je pa poceni, pa se dodatne minute lahko dobis, ce kupujes Tusove jogurte
wink-1.gif

...pri tušeku folk samo telefone na dolgoročni kredit jemle...

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
Citat:
Uporabnik EuroDJ pravi:
Citat:

če imajo že v predbožičnem času težave, kaj jih potem šele čaka v prihajajočem tednu
grin1.gif

ArmanI

Pripravnik
27. okt 2007
608
0
16
Citat:
Uporabnik Pakul pravi:
Citat:
Uporabnik EuroDJ pravi:
Citat:

če imajo že v predbožičnem času težave, kaj jih potem šele čaka v prihajajočem tednu
grin1.gif

Najbolj da kr ugasnejo vse bojo vsaj vzrok napake vedl
smile-1.gif

Ginginova

Guru
28. jul 2007
6.522
1.405
113
In ti napačno sklepaš, da nismo vedeli, v čem je bil problem.
smile-1.gif

Ogo

Nazadnje urejeno:

grube386

Geek pohotnež
20. jul 2007
2.174
0
36
40
Za vogalom
Zanimivo kako večina tukaj piše, kakor da se napake dogajajo samo Tušmobilu. Je pa logično, da jih bo na začetku nekaj več.

razumem pa vse tiste, ki so dejansko imeli raznorazne težave z dosegljovostjo ali prenosom ipd. takšne stvari te enostavno razjezijo saj ti povzročajo nepričakovane in nepotreben težave.

Armani, netko in podobni sodelujejo pa samo, da kritizirajo, izkušenj iz prve roke pa nimajo. Brezvezno bluzenje torej.

Bitch_Muchanon

devil's bitch
21. jul 2007
1.165
0
36
Metropola
Netko je nekdo, ki je bil pri operaterju od samega začetka in pozna telefonijo skoraj v nulo.
Ima pač način pisanja, ki večini ne ustreza.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.