Novo pri Tušmobilu II.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

logistik

MODERALTER 2007
Osebje foruma
Administrator
7. maj 2007
7.521
5
38
ooooo izpod tvojih prstov v božja ušesa, da je res to kar si opisal in bodo te težave čudežno izginile.

Bodi siguren, da javim kako se bo odvijalo in napišem pozitivne kritike kakor tudi negativne.

grube386

Geek pohotnež
20. jul 2007
2.174
0
36
40
Za vogalom
V to sploh ne dvomim
wink-1.gif

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
Citat:
Uporabnik grube386 pravi:
Očitno je trenutno kakšna težava s prezasedenostjo Mobitelovega omrežja, ki po naključju sovpada s tvojim prehodom.

Tole žal ne bo držalo
smirk-1.gif

Steve

Guru
13. avg 2007
9.964
1.846
113
zakaj nebi držalo? je mobitelovo omrežje tako popolno?? no pri meni delno drži, zadnje čase se mi vsaj 1x dnevno zgodi da mi javi da je omrežje zasedeno
confused-1.gif

grem pa tudi jaz čez eno leto na tušmobil, samo da mi ankes poteče
cheer.gif

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
zdaj sem kakšen teden na Tušu, za kar sem se odločil predvsem zaradi ugodne ponudbe. vzel paket 50 in P1i za 1 € (pri S! sem plačeval cca. 90 - 100 € na mesec, približno ista količina pogovorov in sms-ov).

skratka. tudi sam sem opazil, ko sem bil priklopljen, da mi kdaj noče klicati. kako je z dosegljivostjo še ne vem, ker imam še do konca leta aktivno S! številko in se ravno dajem za prenos številke (jeba je, ko zgubiš položnico) in me seveda še vsi kličejo na staro cifro.

po novem letu pa bom lahko tudi sam napisal kaj več. kar pa sem opazil - je neko škrtanje v telefonu med pogovorom...
tongue-1.gif

še nekaj - UMTS-ja Tuš še nima, a ne? sprašujem zato, ker vem, da nekaj sodeluje z M@, pa sem pač mislil, če gre samo za GSM omrežje.

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
zakaj nebi držalo? je mobitelovo omrežje tako popolno?? no pri meni delno drži, zadnje čase se mi vsaj 1x dnevno zgodi da mi javi da je omrežje zasedeno
confused-1.gif

A takrat ko klices nekoga na Simobilu ? To se tudi meni dogaja. Nikoli se mi se ni zgodilo (razen ob novoletni guzvi, kar niso ravno tipicne razmere) ob klicu Mobitelovega uporabnika.

ahmet_car

poupismen
3. sep 2007
563
0
16
Citat:
Uporabnik Edvard pravi:
Pocenitev iPhona je posledica nezainteresiranosti kupcev. Kdo pa bo kupil telefon za 400 evrov, da bo potem lahko še 50 evrov na mesec telefoniral in smsal? Moraš biti res neumen, da ne kupiš raje N95.

ma dej ta nokia n95 je že postala kot mobiregla.Od mojih 15 kolegov jo ima 10 kom.Še tist k je do zdaj nosu nokio 3310 si kupi N95.Jaz je nebi mel da mi jo dajo za 1€ brez naročnine.Trenutna odkupna cena tega aparata je 170-200€ max za novega.Tko da veste kaj kopujete.Tisti ,ki dvigujete naročnino 50 samo zaradi aparata 1€ ga rajš kupite kje drugje na obroke.

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.498
762
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
> ma dej ta nokia n95 je že postala kot mobiregla.Od mojih 15 kolegov jo ima 10 kom.Še tist k je do zdaj nosu nokio 3310 si kupi N95.Jaz je nebi mel da mi jo dajo za 1€ brez naročnine.Trenutna odkupna cena tega aparata je 170-200€ max za novega.Tko da veste kaj kopujete.Tisti ,ki dvigujete naročnino 50 samo zaradi aparata 1€ ga rajš kupite kje drugje na obroke.

Izlgeda imas telefon predvsem zato, da se z njim kazes okoli
grims-1.gif

Tamara

mX's girl
23. jul 2007
3.718
0
36
43
vedno korak pred tabo
Meni se večkrat dogaja, da če kličem nekoga v simobilovo omrežje, da me skoz meče ven, ampak na konc vedno dobim zvezo. Enako se dogaja tistim, ki mene kličejo na simobil.
Tko da, če se to dogaja tušmobilu, pač ni nič novga.

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
Citat:
Uporabnik grube386 pravi:
Kako potem razlagaš težave Mobitelovega uporabnika z nedoseglijvostjo itd?
confused-1.gif

Lahko je marsikaj, predvsem je odvisno tudi kam se kliče. Nekateri so že omenili, da se jim to dogaja kadar kličejo na Simobil. Tukaj ne namigujem da gre za napako na Simobilovi strani, ampak pravim da (pre)zasedenost omrežja ni opažena.
tongue-1.gif

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.178
7.029
113
No ampak se ve da gre za težavo na simobilovi centrali. Je pa problem, da vsak logično sklepa da ima M@ prezasedeno omrežje. Fora je pa v nekem fault responseu z S! strani. Ampak menda že odpravljajo zadevo.

EDI: slovnične napače =)

Nazadnje urejeno:

medo10

Fizikalc
3. sep 2007
1.693
7
38
Video klici iz M@ na S! ratajo v prvo tam, kjer je S! 3G signal po LJ. Drugje ni sprobano, ker ga v CE ni.

EuroDJ

500. registrirani uporabnik
18. avg 2007
349
0
16
44
Citat:
Uporabnik Dwayne pravi:
Ne vem, če ste že opazili... Tušmobilov oglas z Nino Osenar se vrti tudi na srbijanskem PINK TV.
v slovenščini? ali za tušmobil ali za kakega srbskega ponudnika?

Tim

Pripravnik
9. sep 2007
81
2
8
Reklama je v slovenščini in je za Tušmobil, ve pa se na koga cilja.

Lp

netko

Guru
25. jul 2007
6.955
2.250
113
seveda je to najbolj neumna reklama... da ne bom šel naprej in rekel zavajujoča... namreč reklmairajo nekaj česar sploh ne omogočajo

zajfa

PEPČEK 2007
26. nov 2007
1.022
0
36
Mrzli vrh nad Žirmi
Kaj mi lahjko kdo kaj več pove o tuš telekomu, naročnina, telefoni vem, da so po evro (zakaj tok pocen), itd.Kako je z omrežjem, ker sem pač od Vrhnike oddaljen 20 km v hribe.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.