Novo pri Tušmobilu II.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Torque_monster

Pripravnik
4. avg 2007
547
0
16
Mene sploh ne moti pokritost, ker nisem tušev uporabnik! Moja objava je bila bolj v smeri kako stari Sagem lovi omrežje Nokia N73 pa ne!
uf-1.gif

pikica

Fizikalc
28. jan 2008
5.759
1
36
36
Citat:
Uporabnik uncle_sam pravi:
V čem je fora da ene moti slaba pokritost??
Pa sej zaklente na mobitel omrežje signal pol pa te briga al ma tuš signal al ne...če pa rabi kdo kaj minut se za menit pa naj pove
wink-1.gif

iz mojga pa samo js pa porabim vse minute
redface-1.gif

halo

Fizikalc
22. jul 2007
2.211
0
36
52
Ljubljana
Berem tle forum;
Pa vsi se sam neki pritožujete pa šimfate!
Puste Tušmobilu cajt....kot ga je imel Mobitel. Pa še to ni to. Takrat je bil mobitel eden in edini.
In EuroDj svaka mu čast, da vse to upravlja.

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
Re je vsaka čast EURODj - ju res se trudi! Me pa moti ko se javijo neki strokovnjaki in sedaj nam dajejo vedet kako letalo si je kupil da je to med letali golf me zanima koliko od teh "strokovnjakov" si takega golfa lahko kupi? Tip je za mene car znjado se je idej in denarja pa ima dovolj!
Samo tolko na pff!
zmaga.gif

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.311
7.306
113
Citat:
Uporabnik gogy pravi:
Predvidevam, da ne gre samo za hitrost gradnje ampak verjetno tudi s pridobivanjem dovoljenj za gradnjo
smile-1.gif

Če se motim imajo večino baznih postavljenih kot enostavni objekt (najcenejsa izvedba Nokiinih BS), torej stanga, kufer z elektroniko in antene. In menda za to potrebujejo le lokacijsko informacijo in dovoljenje sosedov. Me pa zanima kaj bo s temi baznimi cez recimo 5 let (ko bo cas in vremenski vplivi naredil svoje)

gogy

Pripravnik
14. sep 2007
459
0
16
Ljubljana
www.mobisvet.net
No, saj kot pravim nisem poznavalec... tudi dovoljenja sosedov ni lahko dobit, še posebej če imajo predsodke.

Kakšne so te bazne in kaj bo z njimi čez x let pa res ne vem
smile-1.gif

EuroDJ

500. registrirani uporabnik
18. avg 2007
349
0
16
44
Citat:
Uporabnik halo pravi:
Berem tle forum;
Pa vsi se sam neki pritožujete pa šimfate!
Puste Tušmobilu cajt....kot ga je imel Mobitel. Pa še to ni to. Takrat je bil mobitel eden in edini.
In EuroDj svaka mu čast, da vse to upravlja.
Hvala hvala,

Nazadnje uredil moderator:

Dr_Strangelove

Fizikalc
1. nov 2007
3.073
2
36
www.pentagon.gov
Šenkali niso GSM frekvence, so jih le prerazporedili iz 1800 MHz na 900 MHz. Glede UMTS, bo pa lahko zanimivo. Čeprav tudi tle ima lahko APEK dosti svobode. Je pa verjetno res, da bo verjetno T-2 potem zahteval recipročno svobodo za GSM ali pa tožbico ali dve za vrat.
smile-1.gif

Semantique

Pripravnik
17. mar 2008
783
0
16
Nič hudega, če so plačali, who cares... Ampak poglejmo si primerjavo:
Operater - pokritostGSM - pokritost3G
Mobitel - 99% - 76%
Tušmobil - 40% - 0%

A se res komu zdi verjetno, da bo Tušmobil konec leta 2009 imel tako GSM in 3G omrežje kot ga ima danes Mobitel in se ga bo enostavno losal? Nekako v stilu Jankoviæevega stadiona leta 2008...

AfterEight

Fizikalc
16. sep 2007
1.217
0
36
Mah tušmobil rabi še dosti časa. Predvsem pa jih v prihodnje vidim kot resnega konkurenta predvsem Simobilu.

Glede pokritosti pa sploh ni panike, dokler so pri M@ so itak vsi srečni uporabniki, tušmobil in M@. Do zanesljivega lastnega omrežja pa jih čaka še dolga pot.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.