Novo pri Tušmobilu II.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

SyncMaster

Pripravnik
6. sep 2007
231
0
16
vem da je bilo že veliko napisanega ampak vseeno naj kdo razloži kako tušmobil prodaja iphone??a ni praksa iz tujine taka, da so ti telefoni zaklenjeni na operaterja?kaj potem tušmobil prodaja krekane verzije al ...

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
Prodaja jih. Garancijo ima. To je to. Kaj te še muči??? Njegov poslovni odnos do dobavitelja? Not your problem.

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Ocitno - teh navedb (denimo v Financah) niso nikoli zanikali. Pravijo samo, da ga ne smes nadgrajevati ...

SyncMaster

Pripravnik
6. sep 2007
231
0
16
Citat:
Uporabnik coolpower pravi:
Prodaja jih. Garancijo ima. To je to. Kaj te še muči??? Njegov poslovni odnos do dobavitelja? Not your problem.

...pristop k stvari, netransparetnost, zakaj ga "ne smem" nadgraditi npr

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
Pristop k stvari...v čem je sporen?
Netransparentnost....a si mogoče Kosova komisija, Tušmobil pa proračunski porabnik? Kaj ima tebe za brigat transparentnost, briga te lahko edino na relaciji Tušmobil - kupec iPhonea in v okviru pravic potrošnika. Nič več, nič manj.
Nadgradnja....ne smeš ga, tako piše in tako je. Lahko pa se odločiš in ga ne kupiš. Simpl. A imaš mogoče alternativo? Če jo imaš ne vem zakaj jamraš, če je nimaš imaš pač opcijo take it or leave it.

Malce preveč že težite s tem klinčevim Appleovim tulifonom. Ni vreden pol tega pompa.

SyncMaster

Pripravnik
6. sep 2007
231
0
16
easy...ne vem če je iphone vreden tvojega gneva, hotel sem pač opozoriti na nekatera dejstva ki me motijo pri prodaji dotičnega telefona, naj se vsak odloči po svoje...

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
Ah, jaz tako komuniciram. Ni gnev.
Moti me le vtikanje v razne vuli buli zgodbice pri tem iPhoneu. Ali so plod zafrkavanja Tušmobila ali pa njegova pametna marketinška poteza, s katero si dela reklamo.
Konec koncev uporabnika nihče s pištolo ne sili k nakupu. Samo toliko.

EuroDJ

500. registrirani uporabnik
18. avg 2007
349
0
16
44
zadnji dan tega leta se bo pri TUšmobilu Iphone prodajal v paketu 50 po 1 €

tafrishnzelen

Pripravnik
4. sep 2007
260
0
16
in od tega koliko neplačnikov?
evil.gif

EuroDJ

500. registrirani uporabnik
18. avg 2007
349
0
16
44
ni blo še novenega računa še
evil.gif

še pred mesecem so govorili da je za konec leta 2008 plan 20000 uporabnikov, zdej so napoved povečali za kar petkrat

logistik

MODERALTER 2007
Osebje foruma
Administrator
7. maj 2007
7.521
5
38
A kaj razmišljate o reklamacijah?

Sam sem presedlal iz mobitela na tuš mobil (nisem še prilkopljen) pa se mi že dogajajo čudne stvari kakor tudi mojim kolegom.

Kar na 1x sem vedno zaseden.
Kar na 1x ne morem več klicati ker je omrežje prezasedeno.

Bom pa poročal kako bo, ko me priklopijo. Od jutri sem tuš mobil uporabnik a vrjetno bom pisal reklamacije vsaki dan in jim zavračal račune, ker pač ne morem uporabljati storitev "pokliči" in biti klican, ker sem venomer zaseden ali je omrežje prezasedeno.

logistik

MODERALTER 2007
Osebje foruma
Administrator
7. maj 2007
7.521
5
38
Upam, da me ne bo peklo zadaj tudi
tongue-1.gif

Vsekakor bom pa poročal o svoji izkušnji pa naj si bo dobra ali slaba izvedeli boste......

Za 1x še ni pohvale ampak samo graja.

Edvard

Pripravnik
30. okt 2007
559
0
16
Pocenitev iPhona je posledica nezainteresiranosti kupcev. Kdo pa bo kupil telefon za 400 evrov, da bo potem lahko še 50 evrov na mesec telefoniral in smsal? Moraš biti res neumen, da ne kupiš raje N95.

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Citat:
Uporabnik Edvard pravi:
Pocenitev iPhona je posledica nezainteresiranosti kupcev. Kdo pa bo kupil telefon za 400 evrov, da bo potem lahko še 50 evrov na mesec telefoniral in smsal? Moraš biti res neumen, da ne kupiš raje N95.

Zanimivo bi bilo vedeti koliko so jih dejansko prodali.

logistik

MODERALTER 2007
Osebje foruma
Administrator
7. maj 2007
7.521
5
38
Ja še sem mobitelov uporabnik v odhajanji k tušmobilu samo se mi dogaja popolnoma enako kot uporabnikom tuš mobila, ki pa so že priklopljeni na tuš.

grube386

Geek pohotnež
20. jul 2007
2.174
0
36
40
Za vogalom
Dokler si na Mobitelovem omrežju (do danes do nekje dveh zjutraj) nima to popolnoma nobene veze s Tušmobilom. Očitno je trenutno kakšna težava s prezasedenostjo Mobitelovega omrežja, ki po naključju sovpada s tvojim prehodom.

Zakaj imajo kolegi s Tušmobilovimi številkami podobne težave? Ker so prijavljeni na Mobitelovo omrežje. In sem prepričan, da imajo Mobitelovi uporabniki tudi takšne težave, samo verjetno jih ne opaziš, ker si te težave povezal z drugimi vzroki
wink-1.gif

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.