Očitno bodo sedaj poleg njihovih UNIFI vključene še druge točke po celem svetu, ampak kaj več nisem zasledil.Citat:
Dodatno vam bomo v paketu omogočili neomejeno uporabo brezplačnega WIFI omrežja UNIFI TRAVEL, ki ga boste lahko uporabljali na kar 60.000.000 lokacijah vsepovsod po svetu.
Po mojem je kar logicno, ker ce bi. VEČ paket izdatno povecali podatke bi potem mogoce nekaj uporabnikov slo na majnsi paket kar pa pomeni za njih manj prihodkov.Citat:
Uporabnik Super pravi:
Glede na povečanje pri paketih ŠE VEČ in NAJVEČ je povečanje količine podatkov pri paketu VEČ naravnost smešna.
Pri NAJVEČ 5x več 10 -> 50 GB
Pri ŠE VEČ 3x več 5 -> 15 GB
Pri VEČ pa..... iz 500 na 600 MB
smesna? nehaj no. tole je dobra zadeva za smesen denar. osebe pri tem mini paketu pa itak niso ciljna skupina nobenega operaterja.Citat:
Uporabnik Super pravi:
Glede na povečanje pri paketih ŠE VEČ in NAJVEČ je povečanje količine podatkov pri paketu VEČ naravnost smešna.
Pri NAJVEČ 5x več 10 -> 50 GB
Pri ŠE VEČ 3x več 5 -> 15 GB
Pri VEČ pa..... iz 500 na 600 MB
Citat:
Uporabnik Super pravi:
Verjetno res, ampak glede na količino podatkov v paketih ŠE VEČ in NAJVEČ bi lahko pri VEČ mirno dali vsaj 1, če ne 2 GB.
Citat:
Uporabnik Trupl0 pravi:
Odlično!
Sem ravno danes razmišljal kako in kaj s klici in podatki v tujini od junija dalje in evo
že doma mi je 5gb včasih na tesno šlo sedaj pa "nema brige"
Citat:
Uporabnik Trupl0 pravi:
omejitev ne bi smelo biti saj bo roaming odpravljen.
poleg tega pa citiram:"PAKET ŠE VEČ
Z našim najbolj prodajanim mobilnim paketom ŠE VEČ boste lahko novi in obstoječi uporabniki uživali v neomejenih klicih in sporočilih SMS v Sloveniji in v vseh državah EU. Prav tako smo vam povečali tudi prenos podatkov, ki bo od 1. maja znašal kar 15 GB."
nič ne piše za podatke ampak sodeč po komentarjih v tujih forumih morajo biti tudi zakupljene količine podatkov noter....lahko kdo iz prve roke pove kako in kaj?
Citat:
Uporabnik Flash pravi:
Haha iz 500 MB na 600 MBVsaj za x2 bi lahko povecali na 1 GB, ce so ostala 2 paketa povecaki za x3 in x5...
Citat:
Uporabnik XSIDE pravi:
Citat:
Uporabnik Trupl0 pravi:
omejitev ne bi smelo biti saj bo roaming odpravljen.
poleg tega pa citiram:"PAKET ŠE VEČ
Z našim najbolj prodajanim mobilnim paketom ŠE VEČ boste lahko novi in obstoječi uporabniki uživali v neomejenih klicih in sporočilih SMS v Sloveniji in v vseh državah EU. Prav tako smo vam povečali tudi prenos podatkov, ki bo od 1. maja znašal kar 15 GB."
nič ne piše za podatke ampak sodeč po komentarjih v tujih forumih morajo biti tudi zakupljene količine podatkov noter....lahko kdo iz prve roke pove kako in kaj?
Zaenkrat so vključili klice in SMS. Tega od njih ne zahteva nobena regulativa ampak so se sami odločili, da bodo vključili v pakete oziroma ne bodo več zaračunavali pribitka pri gostovanju v EU. Za podatke se zaenkrat nič ne spremeni kar se tiče gostovanja.
Če me spomin ne vara, naj bi bil pa 15. junij rok, ko naj bi z regulativo ukinili vse dodatne stroške gostovanja v EU. Torej bomo takrat, če bo vse po planu, lahko uporabljali tudi količine za prenos podatkov v celi EU ne samo v Slo.