Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
@CIAy: Omejitev preveri v pogojih pavične uporabe. Dejstvo je, da se po 5GB (na Še več) hitrost zniža, ampak to ni količinska omejitev. Glede UNIFI pa nevem, najbolje da pokličeš na info in ti bodo točno povedali.
@CIAy: Na UNIFI se lahko poveze do 5 naprav. Vsem moras vpisat isti user/pass. Vse naprave skupaj pa imajo 5 GB prenosa.
Aja, to velja za Fixne Telemach storitve, za mobilne pa mislim, da lahko imas samo eno napravo, saj moras v nastavitvah izbrati SIM.
Omejitev je 100, vezano pa je na SIM kartico, ker je zgolj pogojno uporabno. Kdo pa rabi 100 GB samo za telefon? Prav namerno so to naredili tako, da mobilni uporabniki nimajo up. imena in gesla, fiksni, ki pa ga imajo pa imajo omejitev na 5 GB.
Se mi je zdelo, da je 100 Giga vezano na SIM. Ampak sej dejansko 100 Giga ne moreš porabit, razen če uporabljaš p2p. Teh 5 Giga pri UNIFI meni dejansko več kot zadostuje.
Sem se nekaj igral v skritih nastavitvah telefona in ugotovil, da ne smem pritisniti posodobi, to mi je naredilo, da nisem več mogel pošiljati smssov, prejemal sem jih pa lahko. Sem notri vpisal številko centra in sedaj zopet normalno deluje vse. Če bo imel še kdo podobne težave, zato sem malo več napisal
Zadovoljnih in nezadovoljnih - kot pri vseh operaterjih.
Jaz sem zadovoljen, vsi domači so šli tudi na Telemach, pa nima noben težav, še najmanj pa s signalom. Sestra je šla od Telekoma, ker je imela na več mestih, kjer se giblje zanič signal, na Telemachu pa težav nima, neverjetno ne?
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.