Novo pri Telemachu II.

natko45

Fizikalc
1. nov 2010
1.017
3
38
@titov: Niso zaklenjeni.

@CIAy: Omejitev preveri v pogojih pavične uporabe. Dejstvo je, da se po 5GB (na Še več) hitrost zniža, ampak to ni količinska omejitev. Glede UNIFI pa nevem, najbolje da pokličeš na info in ti bodo točno povedali.

22. jul 2007
13.440
1.679
113
124
Ja zniža se na neuporabnih 64kbs, skor toliko kot v časih dial-upa
tongue-1.gif

Flash

Pripravnik
5. dec 2009
575
2
18
@CIAy: Na UNIFI se lahko poveze do 5 naprav. Vsem moras vpisat isti user/pass. Vse naprave skupaj pa imajo 5 GB prenosa.
Aja, to velja za Fixne Telemach storitve, za mobilne pa mislim, da lahko imas samo eno napravo, saj moras v nastavitvah izbrati SIM.

Daniel

Guru
21. dec 2007
5.702
3.307
113
Omejitev je 100, vezano pa je na SIM kartico, ker je zgolj pogojno uporabno. Kdo pa rabi 100 GB samo za telefon? Prav namerno so to naredili tako, da mobilni uporabniki nimajo up. imena in gesla, fiksni, ki pa ga imajo pa imajo omejitev na 5 GB.

ClAy

Fizikalc
3. sep 2007
1.684
14
38
Se mi je zdelo, da je 100 Giga vezano na SIM. Ampak sej dejansko 100 Giga ne moreš porabit, razen če uporabljaš p2p. Teh 5 Giga pri UNIFI meni dejansko več kot zadostuje.

danielsendler

Pripravnik
4. mar 2012
183
0
16
Sem se nekaj igral v skritih nastavitvah telefona in ugotovil, da ne smem pritisniti posodobi, to mi je naredilo, da nisem več mogel pošiljati smssov, prejemal sem jih pa lahko. Sem notri vpisal številko centra in sedaj zopet normalno deluje vse. Če bo imel še kdo podobne težave, zato sem malo več napisal
wink-1.gif

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Citat:
Uporabnik ClAy pravi:
Zadovoljnih ali nezadovoljnih ?

Zadovoljnih in nezadovoljnih - kot pri vseh operaterjih.

Jaz sem zadovoljen, vsi domači so šli tudi na Telemach, pa nima noben težav, še najmanj pa s signalom. Sestra je šla od Telekoma, ker je imela na več mestih, kjer se giblje zanič signal, na Telemachu pa težav nima, neverjetno ne?
tongue-1.gif

fikus

kaktus
23. apr 2008
2.528
14
38
Vsi, ki imate trajnike za Telemach preverite, da vam niso trgali z računa dvakrat.

Meni in mojim se je to v zadnje pol leta zgodilo že dvakrat.

Po pritožbi denar sicer vrnejo, brez pritožbe ga pa lepo obdržijo.

Doslej se mi kaj takega(torej dvakratno trganje zneska) še ni zgodilo pri nobeni drugi firmi.