Citat:
Uporabnik Flash pravi:
Ce imas doma Telemach TV in internet in hoces koristit tisti bonus za nizjo narocnino pri mobilnih storitvah, se v vsakem primeru moras vezat za 2 leti, ce vzames telefon ali ne
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Na Telemachu mi v juniju poteče dvoletna vezava.
Pa gledam, če je kakšen telefonček na voljo... recimo sony z5 compat
Brez vezave imajo telefon za 599 EUR, na 24 mesecev pa za 432 EUR /24
.
.
.
na ebayu, nemškem pa je novi za 380
bolano?
Citat:
Uporabnik goran1111 pravi:
Citat:
Uporabnik Flash pravi:
Ce imas doma Telemach TV in internet in hoces koristit tisti bonus za nizjo narocnino pri mobilnih storitvah, se v vsakem primeru moras vezat za 2 leti, ce vzames telefon ali ne
To sem jaz tudi mislil. Pa imam nižjo naročnino brez vezave na mobilnem delu. So mi kar sami znižali naročnino. Imam pa vezavo na fiksnem delu.
Citat:
Uporabnik jozo pravi:
Citat:
Uporabnik sardo pravi:
Citat:
Uporabnik jozo pravi:
Citat:
Uporabnik sardo pravi:
Če velja opcija 24ur samo pri določenih operaterjih v tujini, kaj se zgodi, če ob vključeni (a neaktivirani) opciji narediš (prvi) klic ali preneseš podatke pri "napačnem" operaterju? Se aktivira opcija (odšteje se 3 EUR) in še dodatno zaračuna promet, ki si ga naredil pri napačnem? Ali se opcija sploh ne aktivira? Ve kdo?
Opcija se sploh ne aktivira....zaračuna se pa opravljeni promet....
No, potem bi se dalo na ta način izogniti aktivaciji opcije (ki se po vklopu izklopi šele konec meseca) v dneh, ko ne pričakuješ veliko aktivnosti.
Sem šel brat pogoje na http://telemach.si/Binary/926/...NTERNET_NET.pdf, pa če prav razumem, je izbira pravega operaterja s seznama važna le pri klicih in SMSih (ki jih je neskončno). 1Gb podatkov se lahko zastonj prenese pri kateremkoli operaterju - pri opciji 24ur za 3 eur.
Kolikor vem tudi za prenos podatkov moraš biti na operaterju ki je na seznamu.....
Citat:
Uporabnik natko45 pravi:
Tudi meni dela bp.