Asus RT-AX88U. Med routerji za domaco uporabo seveda.In kaj je ta lexus med ruterji?
Moraš biti ze njihov naročnik + prenesti moras dodatno stevilko od drugega operaterja. In ta “nova” stevilka ima narocnino 1€ na mesec.Kje je trik, da nudi Telemach paket še več za 1 eur/24 mesecev?
Točno to sem vprasal in je bil odgovor, da je osnovna naročnina samo pogoj pri sklenitvi. Da kasneje lahko prekinem, ce na njej ni vezave. Nimam pa to nikjer napisano.jaz sem narocnik paketa se vec in eon light.
tamala 2 imata narocnino pri bobu.
ce prenesem njuno stevilko na telemach bom torej placeval 2x1€ na mesec, 2leti z vezavo. torej vse skupaj 24+24=48€.
Kaj ce jaz vmes prekinem mojo naročniško številko? se ta ugodnost ukine?
Vezava 24mesecev je na preneseno stevilko ali na mojo?
razmisljam vnaprej ker cez par mesecev dobimo rune na vas in potem se mi odpre moznosti za narocnine (trenutno lahko samo in edino telemach gledam)
lp matej
meni to ni bilo na prvem mestu, ker "osnovno" naročnino načeloma nimam namena prestavljati...Hvala za odgovor.
Berem njihove pogoje pa mi ni glih jasno. bolj ko berem, manj razumem
jim bom napisal mejl, pa da vidimo, kaj odgovorijo.
Rabiš že obstoječo naročnino na Telemachu.Kaj lahko grem iz A1 na ta paket pri telemachu za 1€ če nimam nobene naročnine pri telemachu? Trenutno mam 19€ na A1 pa ne porabim praktično nič razen interneta.. Bi se splačalo, če ni drugih pogojev, ve kdo, ki je probal zamenjat?
Pojdi na bob..Kaj lahko grem iz A1 na ta paket pri telemachu za 1€ če nimam nobene naročnine pri telemachu? Trenutno mam 19€ na A1 pa ne porabim praktično nič razen interneta.. Bi se splačalo, če ni drugih pogojev, ve kdo, ki je probal zamenjat?
1. Ne moreš.Kaj lahko grem iz A1 na ta paket pri telemachu za 1€ če nimam nobene naročnine pri telemachu? Trenutno mam 19€ na A1 pa ne porabim praktično nič razen interneta.. Bi se splačalo, če ni drugih pogojev, ve kdo, ki je probal zamenjat?
Sam sem imel skoraj identično porabo oziroma jo imam še vedno.Za prejšnji mesec imam skupaj 11Gb mobilne podatke. Ta mesec okrog 7GB tako, da porabim med 10-15GB mesečno mobilnih podatkov. Preko WiFi-ja pa 44-50GB, ampak to ni pomembno . Če grem sedaj na telemach bi imel 9.90€ prvih 12 mesecev, potem pa 17,70€ za paket VEČ.
Če pa kdo pozna koga ali gre na A1 pa lahko uporabi mojo kodo PP-A6ZKBN5J in imava potem oba -50% 2 leti.