Mobilni paket ŠE VEČ , od danes 100 GB prenos podatkov
Razlika je.
Pri paketu Največ imaš po porabi 100 GB še vedno uporabno hitrost 4/1 Mbps, pri Še Več pa padeš na 64/64 kbps.
Poleg tega ima Največ še druge bonbončke izven konteksta prenosa date.
Skratka odvisno od tega, kako hudo porabo imaš, oz. a redno "razbijaš" ta 100 GB limit ali ne.
KSZMalo je bogo tole. 2/1 še nekak gre, to je pa čist mim
ce ti ne dajo skleni novo narocnino kjer bos dobil, potem pa staro prekini s prenosom telefonskeKako je pa s tem 100e bona za obstoječe uporabnike. Meni je zdaj poteklo 2 leti pa morem podaljšati.
In kako to lahko naredim. Pa še to meni je šlo avgusta 2leti mimo. Pa danes grem v eno poslovalnico, da vidim za podalsat, pa mi rečejo da že imam. Telemach je avtomatično mi podaljšal. Baje so me klicali in imam dokaz na telefonu da niso me,sem ji še pokazu. Sem se klical pa rekel naj tisti stornirajo.ce ti ne dajo skleni novo narocnino kjer bos dobil, potem pa staro prekini s prenosom telefonske
Klical naj tisto stornirajo.In kako to lahko naredim. Pa še to meni je šlo avgusta 2leti mimo. Pa danes grem v eno poslovalnico, da vidim za podalsat, pa mi rečejo da že imam. Telemach je avtomatično mi podaljšal. Baje so me klicali in imam dokaz na telefonu da niso me,sem ji še pokazu. Sem se klical pa rekel naj tisti stornirajo.