Evo skorjice, skorjice, smo vzeli potem tega A52s 5G, pa da vidimo zdaj to čudo od Zamzunga.Vzami čisto svežega A52s 5g. Boš zadovoljen
Evo skorjice, skorjice, smo vzeli potem tega A52s 5G, pa da vidimo zdaj to čudo od Zamzunga.Vzami čisto svežega A52s 5g. Boš zadovoljen
Žal tega ne vem. Če bi direktno jaz uporabljal telefon, bi takoj preveril. A sem prepričan, da je to problem firmware-ja in bo s posodobitvijo gotovo odpravljenKo smo že pri Note 10 Pro in VoLTE. Ali tudi pri tebi zgrešenih klicev prek VoLTE ne pokaže kot zgrešene, v spisku niso obarvani rdeče kot neodgovorjeni, ampak so označeni kot "sprejeti na drugi napravi", na ikoni pa ne pokaže značke. Pri izklopljenem VoLTE tega ni.
Jaz izkušam enake težave na Z Flip3. Prej sem imel note10 in volte od začetka ugasnjen, pa sem že pozabil zakaj. No, sedaj sem se spomnil, ker so še vedno iste težave.Saj zato sprašujem. Moja ima Xiaomi Redmi Note 10 Pro, predvidevam da tudi EEA rom (kupljen na banggood), v Telemach omrežju.
Glede podatkov pri kakih črticah še ni jamrala, se pa dogaja, da če ima aktiven VoLTE, kar na enkrat postane slab zvok in tudi dokaj hitro, ob slabšem signalu, klic prekine. Dalo mi je misliti, če niso te težave z VoLTE povezane s 4G problemom, katerega ti omenjaš.
Ampak, potem bi menjava na Global ROM verjetno problem rešila?
Uporabljaš Telekom al to govoriš za Telemach omrežje ?Eh daj no!!
To kaj dela mobitel je norost.
4 G omrežje pa se seseda, tak da realno 5 mb je že uspeh
Uporabljaš Telekom al to govoriš za Telemach omrežje ?
Kaj si nestrpen, 5G je frišna zadeva in a misliš, da ostali operaterji majo sam 5G telefone v ponudbi?! ne nimajo... Telemach ima velik izbire 5G telefonov že sedaj in kot sem malo raziskaal je trenutno v samem vrhu pokritosti 5G omrežja po Sloveniji...Ma k.. jih gleda, dokler ne bodo podpirali vseh 5G telefonov.
Kdo? Telemach? Kolikor vem podpirajo oboje že kar nekaj časa. Edino japka na žalost še ni supported za VoLTE, Telemachov e-sim imam pa že kakšno leto v iPhoneu.Itak, ne podpirajo tudi e-sim ne volte, pa je že nekaj časa tehnologija v uporabi.
Tudi VoLTE deluje na telemachovem omrežju ker ga imam vključenegaItak, ne podpirajo tudi e-sim ne volte, pa je že nekaj časa tehnologija v uporabi.