Ker maš za en drek router. Asus rt 86 mi lovi pi celem flatu, tudi čez 2 nosilna zida. Sicer se hitrost nekoliko zmanjša, ampak še vedno 200+Vem saj ne govorim da ima vezo 5G je super dokler ni zida vmes. V sosednji sobi mi ga sploh ne najde...
Ker maš za en drek router. Asus rt 86 mi lovi pi celem flatu, tudi čez 2 nosilna zida. Sicer se hitrost nekoliko zmanjša, ampak še vedno 200+Vem saj ne govorim da ima vezo 5G je super dokler ni zida vmes. V sosednji sobi mi ga sploh ne najde...
Ker maš za en drek router. Asus rt 86 mi lovi pi celem flatu, tudi čez 2 nosilna zida. Sicer se hitrost nekoliko zmanjša, ampak še vedno 200+
Kaj ti ni jasno? Kaj tukaj ne spada pod mobilno?Tukaj je rubrika za Telemach mobilno.
V gostovanju preko telekoma ti bo tudi delalo počasi H+, ker ni 4Gja.Od meseca septembra mi nagaja mobilni internet v telemach omrežju. Velikokrat internet ni na voljo, ali pa je zelo počasen (na nivoju 2G). Mogoče kdo ve katere Telekom Slovenije storitve se lahko brezplačno koristi v okviru paketa ŠE VEČ?
Razmišljam namreč, da bi najraje kar vključil gostovanje, ker mi helpdesk ne zna odkriti težave z internetom.
Saj načeloma ne potrebujem neke hitre linije. Bolj je moteče počasno odzivanje (ping, ali kako se to reče). Ko klikneš na link, traja po več kot 5sekund da začne nalagat. Potem en čas dela dobro, potem čez minuto ali dve spet počasi. Včasih brskalnik celo javi, da internet ni na voljo. Telefon je LG K11.V gostovanju preko telekoma ti bo tudi delalo počasi H+, ker ni 4Gja.
Kateri telefon?
Saj načeloma ne potrebujem neke hitre linije. Bolj je moteče počasno odzivanje (ping, ali kako se to reče). Ko klikneš na link, traja po več kot 5sekund da začne nalagat. Potem en čas dela dobro, potem čez minuto ali dve spet počasi. Včasih brskalnik celo javi, da internet ni na voljo. Telefon je LG K11.
Če preklopim omrežni način, potem dela ok. Ta težava je tudi prisotna samo doma, v službi recimo ni teh problemov, zato sumim da je nekaj z oddajnikom narobe (mogoče prezaseden, pa zato trdijo da oni ne zaznavajo nobenih nepravilnosti).
Se mi je pa pred leti identično pojavljalo v službi. Takrat ne vem kateri telefon sem imel. Takrat so me najprej poslali sim kartico zamenjat, pa ni pomagalo. Potem pa so čez par tednov poslali sporočilo, da bi sedaj moralo delati vredu, ker so popravili neko napačno vrednost na oddajniku.