I
Eno vprašanje, koliko imate max. realen prenos na Telemachu preko klasične kabelske? Torej ne preko optike? Npr. na EON Premium? Sem meril z speedtestom in pride tja do 140/15.
Sam sem sicer na optiki ampak tudi pri tastarih na kablu EON Premium leti kot je treba tistih 500/15. Kolikor vem gre tudi 1000/50 če doplačaš.540 mbitov leti na kabelski? Sem mislil da je to možno samo na optiki
Vidiš...to bo to. Pol leta je mimo, odkar so mi paket menjali za EON... Zna biti, da je bilo to s 25% za ugodnost. Hvala, da si me spomnil, čisto sem pozabil.Premium je v osnovi 61 evrov. Verjetno si imel kakšno ugodnost določeno časovno obdobje (1 leto stara cena paketa, pol leta 25 procentov popusta ,...)
Maribor center, Honor 10, paket NAJVEČMalo več boš moral povedat: lokacija, telefon, paket.
Dober si, meni na 4G na telefonu speedtest kaže 5/1 na LTE. MB-Pobrežje.Maribor center, Honor 10, paket NAJVEČ
Ravnokar testirano, hitrost 8/9, poln signal 4G+.
Sem edini, ko mi mobilni podatki ne delajo ravno kot bi morali? SpeedTest pokaže hitrost 6/4. Takšne hitrosti bi pričakoval za kakšen HSDPA.
Na bob-u sem imel hitrosti preko 75/50, zdaj pa je katastrofa, ko sem na Telemach prešaltal.