Združitev Telemach paketa in Tušmobil v eno. Ker bom zamenjal oba paketa se pravi,da bo mene koštalo 40€ al kaj?
Sam sem iz istega razloga šel stran od Telekoma. 10+ let tam z več številkami, najprej niso hoteli nič slišati, potem so ponudili 50% popust...Citat:
Uporabnik milos621 pravi:
...
pomota, 40 €
Citat:
Uporabnik Clancy pravi:
ksz...
Med paketoma "Več" in "Še več", bi moral biti še en vmesni paket za 10€.
V določenih primerih, pa Telemach pri mobilni telefoniji sploh ni ugodnejši od Telekoma.
Pri Telekomu mi v kratkem poteče vezava, in sem malo računal za sebe in ženo koliko plačujeva sedaj pri telekomu, in koliko bi plačeval pri Telemachu. Jaz bi si seveda vzel nov telefon HTC One (M9).
Pa poglejmo:
Če se pri telekomu vežem za dve leti na njihove storitve, vzamem telefon, paketa pa nič nebi spreminjal:
Žena ima paket "Enostavni plus" za 9,90€, ima 200 enot, kar ji je dovolj, saj interneta ne uporablja. Več enot ne rabi.
Jaz imam ne ravno ugoden paket "2014" za 22,90€, imam 2014 enot, kar mi je tudi čisto dovolj in več enot ravno tako ne rabim.
Ob vezavi bi izkoristil bon za 200€, in bi me telefon stal 24 x 13,61€.
Skupaj bi v dveh letih torej plačal 1113€.
Če prestopiva k Telemachu, bi vzel paket "Še več" za 15€. Zraven bi za ženo vzel še eno SIM kartico (+10€), kar bi v dveh letih za naročnino zneslo 600€. Telefon pri Telemachu pa stane 669€ (24 x 27,9) -50€ popusta, kar je 619€ za telefon.
Skupaj bi torej pri Telemachu v dveh letih plačal 1219€, oziroma 106€ vč kot pri Telekomu.
Tako, da kljub na videz super ugodnim paketom, skupna računica, če se vzame telefon ni tako ugodna kot je videti na prvi pogled.
Res, da je pri Telemachu bistveno več enot, ampak kateri povprečni uporabnik pa sploh toliko enot rabi? Zato pravim, da bi raje dali ven še en vmesni paket za 10€ z recimo 2000 enotami.
Citat:
Uporabnik natko45 pravi:
Saj priključnino in prehod med paketi se vsepovsod plača.
Citat:
Uporabnik Mont pravi:
Pojavil se je celo cenik.
Najprej piše, da stane "sprememba paketa" 20 eur, mali nižje pa "sprememba naročniškega paketa" 10,1667 eur.
Ne razumem.
http://info.telemach.si/pdf/cenik-storitev-mobilne-telefonije.pdf
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Citat:
Uporabnik natko45 pravi:
Saj priključnino in prehod med paketi se vsepovsod plača.
Noja... povsod ravno ne... samo pri tavelikih treh
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Nepregledna ponudba, nedelujoča stran, polno napak.
Skriti stroški.
Citat:
Uporabnik Dekster pravi:
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Nepregledna ponudba, nedelujoča stran, polno napak.
Skriti stroški.
Spletno stran od Tušmobil-a so v totalu ukinili, brez sprememb.
Spletno stran, ki jo gledamo je na novo postavljena v Srbiji in tam tudi registrirana, očitno z namenom SAMO REKLAMIRANJA treh mobilnih paketov.
Na novi spletni strani, ni nobenega VEČ UPORABNEGA podatka vezano za STORITVE mobilne telefonije.
Ukinili so Tušmobil portal.
Hvalili so se na ves glas, da pri njih bo DROBNI TISK zelo majhne, kar sem utegnil videti, lahko rečem, da je DALJŠI oz. ŠE NAJ NAJ VEČJIod obstoječih paketov Tušmobil-a.
NE NAROČUJTE, ČE STE PAMETNI, DOKLER NE OBJAVIJO DROBNI TISK PAKETOV, DA SE PREBERE
P.S.
Telemach nadaljuje s svojo šlamparijo tudi izgleda, že takoj na začetku, z mobilno telefonijo.
En krat šlampast, vedno šlampast, pravijo.
Tokrat se bom mogel strinjati z Borovnico, čeprav težko, da preveč dobro izgleda, da bi bilo lepo.
Lp.