Citat:
Uporabnik tado pravi:
Prehod iz starih paketov je brezplačen z ali brez novega aneksa.
@Fikus nam so tudi naredili napako, smo oddali reklamacijo v 3 tednih ni bilo odgovora, pa sem predvčerajšnim ponovno poslal mail, in sem dobil v enem dnevu odgovor da je rešeno pozitivno z obrazložitvijo.
Citat:
Uporabnik lightning pravi:
Čakaj, kaj pa tebi ni jasno? Lahko spremeniš obstoječi paket, ki ga plačuješ 17,90 EUR + nacionalno gostovanje 2,90 EUR v novi paket ŠE VEČ, kjer za enako storitev (oz. boljšo, saj lahko uporabljaš tudi "Telekom" internet) plačuješ 15,00 EUR.
Res, da v tem primeru plačaš 20,00 EUR za spremembo paketa, a jih "nazaj dobiš" v 4 mesecih in ima hkrati boljšo storitev.
Sigurno je Tušmobil šel k njemu na dom in mu prste zvijal ...Citat:
Uporabnik SvetIdej pravi:
Dobil si ugodnost in podpisal pogodbo. Torej si sam kriv. Sam si podpisal, nihče te ni silil v podpis.
Citat:
Uporabnik fikus pravi:
Napisal sem samo to, da bi bilo lepo, če bi mi na starem paketu po stari višji ceni, omogočili še popolno uporabo Mobitelovega omrežja(kot ga imajo novi paketi), da bi lahko telefon vsaj normalno uporabljal, saj moram zdaj za vsak MMS in za vsak obisk internetne strani hoditi na vrh hriba in se preklopiti na njihov signal...
Citat:
Uporabnik fikus pravi:
Citat:
Čakaj, kaj pa tebi ni jasno? Lahko spremeniš obstoječi paket, ki ga plačuješ 17,90 EUR + nacionalno gostovanje 2,90 EUR v novi paket ŠE VEČ, kjer za enako storitev (oz. boljšo, saj lahko uporabljaš tudi "Telekom" internet) plačuješ 15,00 EUR.
Res, da v tem primeru plačaš 20,00 EUR za spremembo paketa, a jih "nazaj dobiš" v 4 mesecih in ima hkrati boljšo storitev.
Žal to pri njih nikakor ne gre.
Če hočem spremeniti ta paket mingl odbit z opcijo nacionalni roaming na paket še več, moram najprej odplačati aneks to je slabih 100 evrov.
Od mene in mojih so za šest naročnin doslej kasirali cca 60 evrov mesečno, od septembra naprej bodo pa 0,00 evra.
Citat:
Še enkrat, ta paket BREZ POGODBENE KAZNI lahko menjaš v paket ŠE VEČ. To je izjema, kot npr. lahko star Tušmobilov paket Premium XL brez pogobene kazni menjaš v paket NAJVEČ, ki je 15 EUR cenejši...