Ne vem kaj nekateri pričakujete od Telemacha. Za Telemach bi bilo bolje, da bi znova začel graditi omrežje, pa bi bilo najmanj problemov. Kar se tiče trenutnega delovanja pri meni doma, sem z Telemachovo mobilno telefonijo bolj zadovoljen kot z Tušmobilovo, saj je Telemach porihtal našo bazno in sem vse do marca, ko sem še bil pri Tušmobilu imel same probleme z mobilnim internetom. Ko si začel surfati po internetu, ti je takoj signal iz H+ skočil na E, če si imel srečo si lahko na Edge surfal, če le ni na vsakih 10 sekund prešaltevalo med H+, 3G, E. Glede na to kakšna internet povezava je bila do bazne tak ni čudno, da je tako delovalo. Je pa res, da se je Tušmobilu zadnje dve leti je*alo za vse skupaj in so se raje posvečali poslovnim mahinacijam.
Sedaj sem pač pri simobilu in sem zadovoljen. Sam se ne oziram, kaj drugi pišejo. Meni deluje vredu, če mi nebi bi pač menjal operaterja. Ko grem na iternet ga lahko vsaj uporabljam. Ne pa prej, ko sem pri solatjeku imel 1500 Mbytov podatkov na voljo, pa sem jih porabil po 200 ali 300 mega na mesec, pa še to je bilo mučno. Sedaj sem še pa za nameček od teh Tušmobilovih gnojev dobil opomin pred tožbo. Me zanima kake gestapovske metode imajo pripravljene na sodišču.