Citat:
Uporabnik SvetIdej pravi:
Zakaj pa jaz nimam problemov? Edino tisti dan, ko je bil izpad.
Meni po izpadu omrežje bolje deluje.
Zakaj se nekaterim to dogaja? Vseh skoraj 600 baznih postaj so nadgradili in jih niso optimizirali. Zaradi tega pa se to dogaja kot se. Telemach bi lahko septembra vklopil na vseh baznih LTE. Imajo samo magično tipko za to. Ampak na žalost je treba vsako celico na bazni nastaviti. Tudi jaz sem bil določene probleme, preden niso omrežje v mojem koncu optimizirali.
Jaz sem na Tušmobilu pogosto imel nerazumljive probleme. Sedaj sem na Bob-u veliko bolj zadovoljen. Problemi so seveda bili narave slabega signala ali brez signala.
To, da imaš možnost preklopa na Telekom, je bolj slaba rešitev. Ker telefon, ne preklopi, dokler ima še malo Tušmobil (Telemach) signala.
Daš ročno na Telekom, pa te začnejo klicariti in buzerirati, da zakaj, kako... Da škoda zame, ker v njihovem omrežju so pa strašni bombončki.
Po odhodu s Tušmobila spet stroški zapiranja računa 12€, pa buzeriranje po telefonu - zakaj si šel drugam? Ja, fantje, ugodnejša ponudba drugje + boljše omrežje...
Odgovor: Da bodo sedaj nadgradili omrežje in bo ultra dobro. Sploh ni vedela, da z nadgradnjo obstoječih postaj na 3G ali 4G še ne vpliva na boljšo splošno pokritost. Seveda potem tudi ni razumela, da se marsikje v Zahodni Sloveniji še vedno ne bo možno človeško pogovarjati po telefonu.
In se strinjam s predhodnikom, paket Več niti po tem kar nudi, ni primerljiv s Špar ali Izi paketom 1500 enot. Ker 120 minut klicev je pač revščina. Nato še slaba pokritost in smo tam, kjer si ne želimo biti. Nato stroški za prehod na drug paket, stroški za odhod, stroški za priklop...
Na Tušmobilu sem prišel s Simobila, bil slaba 4 leta. Na osnovi izkušenj pa, ja, sem vesel, da sem šel drugam.