Me res zanima kak bodo poskrbeli za izkoriščanje brezplačnega gostovanja pri Telekomu, ko si bo folk ročno na njihovo omrežje dal. Po moje bo pisalo v pogodbi kakšen je največji delež gostovanja, razen če doma recimo nimaš Telemachovega omrežja.
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Me res zanima kak bodo poskrbeli za izkoriščanje brezplačnega gostovanja pri Telekomu, ko si bo folk ročno na njihovo omrežje dal .
Citat:
Uporabnik lightning pravi:
Če bodo paketi vključevali gostovanje pri Telekomu, tako za klice kot za internet, pomeni samo eno - Telemach je prepričan, da se bo v kratkem času omrežje še izboljšalo. Sicer na dolgi rok ne bi bilo računice.
Citat:
Uporabnik jozo pravi:
Citat:
Uporabnik lightning pravi:
Če bodo paketi vključevali gostovanje pri Telekomu, tako za klice kot za internet, pomeni samo eno - Telemach je prepričan, da se bo v kratkem času omrežje še izboljšalo. Sicer na dolgi rok ne bi bilo računice.
Po moje hitrost v Telekomovem omrežju ne bo polna...trenutno smo v Prekmurju še v fazi nadgradnje in je gostovanje v Telekomovem omrežju brezplačno je pa hitrost podatkov max. 0,24 mbit/s čeprav je poln 3G signal....