Citat:
Uporabnik CLIO15 pravi:
In prav je tako.
Saj lokacij kjer ni Telemach signala ni prav veliko. Tam ko pa ni pa je 512 kbs tudi boljše kot nič
Mislim da v tem paketu ne mores koristit nacionalnega roaminga oz placas dodatno porabo...Citat:
Uporabnik Jodlarcek pravi:
Pozdravljeni
Mi lahko zdaj nekdo strnjeno razloži to glede Telekomovega roaminga.
Jaz sem na Tušmobilovem (Telemachovem) Premium EU. A bom lahko koristil roaming za pogovore in prenos podatkov iz zakupljenih količnin? Kdaj?
Hvala
Lahko to kdo potrdi?Citat:
Uporabnik JackSparrow pravi:
1.1.2016 bo roaming tudi za starejše pakete, to sem nekje zasledil.
To drži.Citat:
Uporabnik jozo pravi:
Mislim da v tem paketu ne mores koristit nacionalnega roaminga oz placas dodatno porabo...Citat:
Pozdravljeni
Jaz sem na Tušmobilovem (Telemachovem) Premium EU. A bom lahko koristil roaming za pogovore in prenos podatkov iz zakupljenih količnin? Kdaj?
Hvala
Citat:
Pozdravljeni
Hvala
Citat:
Za pakete VEČ veljajo Splošni pogoji naročniških paketov VEČ, ki po porabi v paket vključenih količin med drugim določajo znižanje hitrosti prenosa podatkov na največ 64 kbps. Prenos podatkov po porabi vključenih količin se dodatno ne zaračunava. Hitrost prenosa podatkov v omrežju ponudnika nacionalnega gostovanja (prikaz omrežja: Tusmobil Mobitel ali znak za gostovanje) je omejena na največ 512 kbps. Vključene vsebine oz. storitve v nobenem primeru ne obsegajo klicev na posebne in komercialne številke, klicev v tujino in odhodnih in dohodnih klicev v tujini, pošiljanja sporočil SMS v tujini ali v tujino ali pošiljanja sporočil SMS v donatorske ali komercialne namene. UNIFI je storitev družbe Telemach d.o.o., Cesta Ljubljanske brigade 21, 1000 Ljubljana in partnerskih podjetij, ki omogoča brezžični dostop do interneta prek dostopnih točk UNIFI. Ob sklenitvi naročniškega razmerja se obračuna priključnina v višini 12,00 EUR. Naročnik fiksnih storitev Telemach je naročnik na elektronske komunikacijske storitve ki se praviloma zagotavljajo prek kabelskih vodov na fiksni lokaciji naročnika in jih nudijo družbe Skupine Telemach. Več na www.telemach.si, v vseh poslovalnicah Telemacha in na brezplačni številki 080 22 88.
3. januarja mora Telemach izklopiti GSM 900 omrežje (1/2 dosedanjega Telemachovega spektra na 900 MHz si bosta razdelila Telekom in Si.mobil) in prav zaradi tega razloga naj bi zakupljene količine veljale tudi na telekomovem roamingu v letu 2016.Citat:
Uporabnik LatkaGravas pravi:
To drži.Citat:
Uporabnik jozo pravi:
Pozdravljeni
Hvala
Vendar je SvetIdej nekaj namignil, da bo morda s 1.1.2016 tudi to možno
Prijatelji ostanejo?Citat:
Uporabnik Smrkc pravi:
Ni kot domače, kot klic v ostala omrežja... skupina prijateljev posledično odpade
Citat:
Citat:
Uporabnik jozo pravi:
Citat:
Mi v SV Sloveniji še vedno imamo nadgradnjo omrežja in je nacionalno gostovanje zastonj....me pa čudi da je sms o nadgradnji prišel že 12.8.2015 in do zdaj še nobenega obvestila o koncu nadgradnje....mogoče pa ostane omogočeno brezplačno gostovanje....