So nekajkrat na leto. Spar, Petrol, občasno sam telekom.Ker ne spremljam ravno scene... so akcije v stilu prejšnje ko so bili Mobi paketi 50% off za vedno pogoste? Ali je bilo to le 1x do sedaj ob uvedbi moj Mobi aplikacije?
Ker ne spremljam ravno scene... so akcije v stilu prejšnje ko so bili Mobi paketi 50% off za vedno pogoste? Ali je bilo to le 1x do sedaj ob uvedbi moj Mobi aplikacije?
Tole s popustom na naročnine (zadnja z iztekom 4.11.2025) je bilo meni malo čudno. Ampak če sem prav ujel nekje v medijih, naj bi Telekom na mesec poslal opomine 20% naročnikom (verjetno ostali operaterji niso nič na boljšem)?! Kar je seveda lep denar, če vsakemu vzamejo še neka 2 evra, ampak po drugi strani to ni normalno, ali pa je pač pokazatelj, da je veliko ljudi dejansko na robu in ne zmorejo redno plačevati položnic. Ali pa da jim ni mar in pozabijo plačati... Zato jim je bilo verjetno v interesu spraviti na predplačniški sistem vsaj del naročnikov, ki so "pozabljivi". S tem da bodo slej ko prej pozabili pravočasno naložiti denar na mobi in jim bodo ukinili tudi te popuste in bodo vseeno dobili malce več. Jaz sem pač po preteku ugodnosti lepo prenesel številke otrok in tašče nazaj na mobi in še pravočasno poaktiviral vse s popustomjernejd Ti verjetno misliš vrednostnice? Ker jst sprašujem prav za paket - npr Mobi C, ki je bil -50%.
Aha, 2x do sedaj... Ni ravno pogosto, mogoče se splača ujeti akcijo, pa čeprav potem pol leta ne uporabljaš - kot je to pri meni primer (vezava pri A1).
Nevem, zakaj bi si moral prebirati neke pogoje operaterja, če kam greš... Sem mnenja, da ti računajo samo to, za kar si se ti strinjal in ti ne dodajo kar nekaj kar sami hočejo zaračunat.. Problem je v tem, da nisem nič vedel in se z ničemer strinjal.. Kar samodejno so dodali nekaj, česar sploh nisem potreboval in sploh si nisem mislil, da si bodo karkoli dodatno zaračunali..![]()
Ko grem v tujino, se DOBRO opremim s podatki (vedno data E-SIM) in sedaj sem kupil celo globalnega in sem ga že v Slo aktiviral in uporabljal.. In res ne vem, zakaj bi plačal sedaj telekomu 20 eur za nekaj, ČESAR NISEM POTREBOVAL..
Bi razumel, da ponudijo opcijo preko SMS in bi nekaj potrdil, da pa sami vklopijo nekaj ČESAR NE POTREBUJEM, tak pa se ne grem..
Saj to sem napisal samo v vednost, mogoče pride prav kateremu alterašu..![]()