Novo pri Telekom Slovenije III.

first1

Fizikalc
19. mar 2018
372
172
43
Ker ne spremljam ravno scene... so akcije v stilu prejšnje ko so bili Mobi paketi 50% off za vedno pogoste? Ali je bilo to le 1x do sedaj ob uvedbi moj Mobi aplikacije?

first1

Fizikalc
19. mar 2018
372
172
43
jernejd Ti verjetno misliš vrednostnice? Ker jst sprašujem prav za paket - npr Mobi C, ki je bil -50%.

Aha, 2x do sedaj... Ni ravno pogosto, mogoče se splača ujeti akcijo, pa čeprav potem pol leta ne uporabljaš - kot je to pri meni primer (vezava pri A1).

jernejd

Majstr
2. sep 2007
1.374
171
63
jernejd Ti verjetno misliš vrednostnice? Ker jst sprašujem prav za paket - npr Mobi C, ki je bil -50%.

Aha, 2x do sedaj... Ni ravno pogosto, mogoče se splača ujeti akcijo, pa čeprav potem pol leta ne uporabljaš - kot je to pri meni primer (vezava pri A1).
Tole s popustom na naročnine (zadnja z iztekom 4.11.2025) je bilo meni malo čudno. Ampak če sem prav ujel nekje v medijih, naj bi Telekom na mesec poslal opomine 20% naročnikom (verjetno ostali operaterji niso nič na boljšem)?! Kar je seveda lep denar, če vsakemu vzamejo še neka 2 evra, ampak po drugi strani to ni normalno, ali pa je pač pokazatelj, da je veliko ljudi dejansko na robu in ne zmorejo redno plačevati položnic. Ali pa da jim ni mar in pozabijo plačati... Zato jim je bilo verjetno v interesu spraviti na predplačniški sistem vsaj del naročnikov, ki so "pozabljivi". S tem da bodo slej ko prej pozabili pravočasno naložiti denar na mobi in jim bodo ukinili tudi te popuste in bodo vseeno dobili malce več. Jaz sem pač po preteku ugodnosti lepo prenesel številke otrok in tašče nazaj na mobi in še pravočasno poaktiviral vse s popustom :). Tako da lahko takšne akcije sedaj nekaj časa ne bo. Pač vzameš MOBI A za 5 eur, aktiviraš Mojo številko in prvega v mesecu podariš 20GB. Tudi s tem se pride skozi :).

Jernej

dnsd

Zelenc'
1. dec 2025
2
0
1
Mobi paketi - %
7.3. - 9.6.
1.8. - 5.11.
Sedaj se splača Mobi net 100GB za 30€ za eno leto s 10+10 je 15€.
8,33 GB za 1,25€ na mesec + BOB naročniški 4 cente, ki je zastonj, če samo sprejemaš klice in SMSe.

raners

Guru
4. mar 2008
2.994
550
113
POZOR za vse, ki putujete v tretje države...

2 tedna nazaj smo bili na Japonski in vidim na računu za november, da so mi brez moje vednosti vključili postavko "Zakup tujina - Samodejni zakup Svet", čeprav sem imel za mobilne podatke kupljen globalni E-SIM in sem že v Slo nastavil, naj se za mobilne podatke uporablja E-SIM.

Sploh ne vem, kako je prišlo do tega, da so se vklopili mobilni podatki iz telekomove SIM.. Na poti smo bili od 14.11. do 24.11., oni pa so zabeležili prenos 19.11. Res ne vem, kako je sploh prišlo do tega.. zaračunali pa so po 1 enoto na 2 številkah:

1764837335220.png

Očitno imajo samodejni vklop kar privzeto vklopljeni vsi naročniki: https://www.telekom.si/mobilno/gostovanje-in-klici-v-tujino/zakupi-doma-in-v-tujini/samodejni-zakup To mi ful razpizdi, ko kar vsem neke vklopijo brez neke vednosti.. Pa da bi ti vsaj poslali neki opozorilni SMS, da ti želijo vklopit zakup podatkov in bi imel odločitev..

Vglavnem, račun sem reklamiral in bom videl, kako bo.. Pač bodite pozorni vsi, ki putujete in si pravočasno izklopite te opcije.. ;)