Novo pri Telekom Slovenije III.

LeQuack

Guru
26. avg 2007
7.047
3.564
113
41
Lj
Citat:
Uporabnik KStoner pravi:
eno vprašanje: ali se da pri nakupu telefona zmenit za kakšno bolj ugodno ceno od cene objavljene na njihovi spletni stran (dolgoletni naročnik, ....) ??

Reč jim da daš 20€ pa en star hladilnik, mogoče bodo sprejel.

Nazadnje urejeno:

urby20

Majstr
14. jul 2010
3.148
357
83
Goriska
Meni, oz. očetu kot poslovnima uporabnikoma, vsako leto odobrijo dober popust, recimo sedaj imam naročenega iPhona SE 16GB, in bo prišel 374€ ob 12 mesečni vezavi.

Se pravi z eno letno vezavo pride ceneje, kot z vezavo 24 mesecev, oz. če bi vzel 24 mesečno vezavo bi me prišel še ceneje.

V grobem je to 11% popust.

Aja pa odobrijo ga seveda tudi svojcem (družini), če imajo naročniško razmerje pri telekomu.

Ne vem pa kako je tole za fizične osebe, če se je možno kaj dogovoriti.

Drugače pa agent preko klicnega centra odobri, in sicer nakup s popustom je možen samo v telekomovih centrih, pri posrednikih pa se tega ne da koristiti.

Nazadnje urejeno:

bertoncl

Guru
4. jun 2015
1.811
640
113
Citat:
Uporabnik urby20 pravi:
Meni, oz. očetu kot poslovnima uporabnikoma, vsako leto odobrijo dober popust, recimo sedaj imam naročenega iPhona SE 16GB, in bo prišel 374€ ob 12 mesečni vezavi.

Se pravi z eno letno vezavo pride ceneje, kot z vezavo 24 mesecev, oz. če bi vzel 24 mesečno vezavo bi me prišel še ceneje.

V grobem je to 11% popust.

Aja pa odobrijo ga seveda tudi svojcem (družini), če imajo naročniško razmerje pri telekomu.

Ne vem pa kako je tole za fizične osebe, če se je možno kaj dogovoriti.

Drugače pa agent preko klicnega centra odobri, in sicer nakup s popustom je možen samo v telekomovih centrih, pri posrednikih pa se tega ne da koristiti.

Koliko naročnin pa imata?

urby20

Majstr
14. jul 2010
3.148
357
83
Goriska
Vsak eno.

Oce ima Modri paket, jaz pa samo dodatno stevilko za sluzbene namene.

Za privat imam Simobil.

Nazadnje urejeno:

bertoncl

Guru
4. jun 2015
1.811
640
113
Citat:
Uporabnik urby20 pravi:
Vsak eno.

Oce ima Modri paket, jaz pa samo dodatno stevilko za sluzbene namene.

Za privat imam Simobil.

Hvala za odgovor, jih bom tudi jaz malo pritisnil naslednjič
nahrung002.gif

bertoncl

Guru
4. jun 2015
1.811
640
113
Citat:
Uporabnik LeQuack pravi:
A če ne bodo dali popusta pa ne boš kupil?

Ko bom rabil, bom kupil in če dobim popust, še toliko bolje. Sicer sem pa zadnjih nekaj telefonov kupil direktno v prosti prodaji iz tujine, ker je bila cena malenkost višja, enaka ali celo ugodnejša, kot pri telekomu. Če pa dajo popust, se pa morda spet zavežemo.

Matko

pohodnik
18. jul 2007
5.609
710
113
Obstaja kakšen "seznam sprememb"? npr:

junij 2016 Zg. Kašelj vklop LTE
...

geronimo

Fizikalc
9. sep 2007
2.442
73
48
afaik ne, samo za Tomaj vemo, da se je vklopilo
smile-1.gif

http://www.telekom.si/o-podjet...o-postajo-LTE4G

Telekom Slovenije je v teh dneh v omrežju LTE/4G vključil že 1000 baznih postaj, tako da z mobilnim omrežjem četrte generacije pokriva že več kot 555 krajev in kar 97 % prebivalstva. Na ta način so v Telekomu Slovenije krepko presegli koncesijske zahteve o pokrivanju, ki so izhajale iz zadnje dražbe frekvenc za zagotavljanje javnih mobilnih komunikacijskih storitev AKOS-a, ki so predvidevale 95-odstotno pokritost prebivalstva do leta 2019.

ThorZEN

Fizikalc
18. avg 2007
2.304
32
48
Je Moneta naročnino možno odjavit na kak preprosti način, brez papirologije?

Za "prijavo" in odiranje z 99c/mesec sicer nimajo nekih problemov.

dinos77

Pripravnik
2. nov 2010
589
1
18
Slovenija
Citat:
Uporabnik ThorZEN pravi:
Je Moneta naročnino možno odjavit na kak preprosti način, brez papirologije?

Za "prijavo" in odiranje z 99c/mesec sicer nimajo nekih problemov.

Z zadnjim se strinjam. Glede prvega pa poskusi s klicom v klicni center in taktiko povišanega glasu.

map

Guru
6. jul 2008
7.848
1.961
113
najrajš na babi
meni ni ratalo. ko sem se priklopil na tele2 je res na ekranu pokazalo, da sem povezan v LTE omrežje, ko sem pa prižgal mobilne podatke je pa vrglo na 3g, ljub temu, da je polni LTE signal.

PaviGFY

Pripravnik
13. dec 2011
407
3
18
A kdo spremlja tale forum, ki dela na Telekomu? Namreč zanima me oz. mi ni najbolj jasno kako določate ceno aparatov? Se npr v bližnji prihodnosti obeta kakšen popust na Lumio 950 in 950 xl? Telefon bi vzel, saj mi peša baterija na lumii 1020, ampak ne za 500 €. Halooo, v prosti prodaji se vrti cena okoli 300-350 € za lumio 950....telekom pa tako nabito ceno
smile-1.gif
.....No če ima kdo kakšno informacijo, hvala.

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
Take informacije ponavadi niso za na forum,..niti kako pridejo do cene niti kdaj se bo cena spremenila,.
b