Novo pri Telekom Slovenije III.

imi

Pripravnik
30. sep 2011
264
5
18
Ne - sem vzel en aparat (sušilni stroj) iz programa ugodnosti, pa bi moral doplačati 150€ razlike. Bom počakal še teh nekaj mesecev. Sedaj mi je pa res že "poln kufer" njihovih vsakoletnih podražitev za 1€. Sem prišel iz 19€ sedaj na 25€. Ne gre se mi toliko za denar, daj teh nekaj € potrošiš mimogrede na pijači, temveč za njihov "nonšalanten" odnos do strank glede podražitev.

rocky9

Fizikalc
3. feb 2009
2.837
9
38
Torej bo treba menjat paket
smile-1.gif
Vsaj jaz ga bom...

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
Pa saj koliko sem gledal so se vsi podražili??? Ali...? Jaz imam Brezskrbni B... kaj te naj grem zdaj menjavat itak nimajo ekvivalentnega cenejšega paketa, nima smisla...

natko45

Fizikalc
1. nov 2010
1.017
3
38
Citat:
Uporabnik urby20 pravi:
Konkurenca bo tudi zvisala cene
evil.gif

Konkurenca vsaj ne dviguje cen vsako leto zadnjih 3 ali več let za vse pakete. Upam si tudi napovedat ime novega paketa: Paket 2017. Upam, da se bodo kaj bolj izvirnega domislili in ne le 2017mb prenosa podatkov.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.745
6.743
113
pri taščici
Jah, ali moraš biti kot naročnik malo nor, ali pa precej velika (mednarodna) klepetulja.
Pa saj imajo tudi drugi operaterji pakete s ceno 20+ evrov kot vem.
Običajno dajo potem nekoliko ceneje telefon, na račun tega dragega paketa.

bertoncl

Guru
4. jun 2015
1.811
640
113
Hja..nori ali ne, kakorkoli obračam in gledam konkurenco, se v moji situaciji še vedno najbolj splača telekom. Optika 100/40, 1 fiksna številka, IP TV s preveč programi in 6 mobilnih številk (6 ljudi, tri nosilne številke in tri pripete zraven kot storitev dodatna številka). Vse storitve so na enem računu in zaradi povezanih storitev je popust tu, popust tam, pa še program zvestobe je, na katerega dobimo letno nekje 60-80€ popustov na račune. Poleg tega imajo na določenih paketih vrhunsko opcijo za EU: maksimalna poraba 2,90€ dnevno, kar mi je že velikokrat prišlo zelo prav.

Je pa res, da so z vsako podražitvijo manj zanimivi.

Telefonov pa že nekaj časa ne jemljemo na aneks, ker je z aneksom ponavadi enaka cena kot v tujini v prosti prodaji.

Dumber

Fizikalc
19. feb 2008
1.017
4
38
Ptuj
Očitno jih lani ni nič izučlio. Ker kolikor je meni znano je kar veliko ljudi zapustilo telekom. Sam sem lani ob tej akciji storil isto.
Sem odplačal tisti telefon in neke penale. Preračunano z novo naročnino pri telemachu sem že sedaj na bolšem, kot bi bil če bi ostal do konca aneksa.

Mislim da je to že 4 december zapored da dvigujejo za 1 eur.

mmx

Fizikalc
16. nov 2007
2.275
14
38
Sej tudi Telemach vsako leto dvigne ceno 1 do 2 eur za fiksne storitve. Ponavadi se to zgodi februarja ali pa julija/avgusta.

rs1975

Pripravnik
1. nov 2008
229
1
18
Za koga so sploh še zanimivi ti samostojni paketi, saj že vsak resen operater ponuja četvorčke? Kakorkoli obračate je za običajnega uporabnika četvorček najboljša/najcenejša rešitev. Je samo še debata, pri katerem operaterju to vzeti...

V primeru Telekoma, vam ne zadostuje 3GB podatkov in neomejeni klici?

Tisti, ki pa nima doma TV ali interneta, mu pa zadostuje za mobilno storitev že prepaid ali neki najcenejši paket. To so večinoma starejši ljudje...

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.745
6.743
113
pri taščici
Če potrebuješ vse tri/stiri zadeve potem nekako pričakujem da bodo v kpl cenejši kot pa vsak drugje.
Če imaš možnost izbire zaradi lokacije je super. Če si obsojen na jugoslovansko omrežje pa nimaš veliko izbire najbrž. Ker dvomim da so se operaterji zmenili za deljenje omrežja v korist uporabnika. Raje vsak svojo optiko vleče po ulici in objektu.

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
33.781
6.171
113
blizu močvirne prestolnice
Imamo optiko imamo modri paket. Ena številka je že v uporabi, midva z ženo bova šla stran od Telekoma, ker so požrešni. Enostavno greva k T2 ali Telemachu.