Presiljeno... Jbg..Zadnje case 5g dela za zjokat, 2mega…
Mam samo jaz to sreco al kaj bi bilo….domzale, jabuk15pro
Tudi 4G je bil včeraj prava katastrofa, govorim za Ljubljano. Pa vseeno je bil 4G malo boljši od 5G.Zadnje case 5g dela za zjokat, 2mega…
Mam samo jaz to sreco al kaj bi bilo….domzale, jabuk15pro
Ja. Stane mislim da 10 evrov.A je možen prenos iz naročnine na mobi?
Žena ima telekomovo naročnino v firmi. Zdaj ji bojo dali številko nazaj samo v osebno uporabo, da ločijo službene in osebne zadeve (cybersecurity). Gre ona lahko na Mobi predplačniški sistem in ohrani številko? Ja kak mehanizem trajnika na banki, kartici ali podobno, ki bi AVTOMATSKO mesečno podaljševal predplačniški paket? Torej da nimaš nobene brige več s tem.
Hvala za odgovore!
Hvala za tole, ampak spet moraš imet na brigi, da imaš stanje na mobi računu. In ja, lahko dam gor 60eur, pa bo za celo leto. In zmanjkalo bo ravno takrat, ko bom ozabil in bom najbolj rabil telefon.
Malo višje.....Hvala za tole, ampak spet moraš imet na brigi, da imaš stanje na mobi računu. In ja, lahko dam gor 60eur, pa bo za celo leto. In zmanjkalo bo ravno takrat, ko bom ozabil in bom najbolj rabil telefon.
Jaz bi imel npr. Mobi A, ki stane 5€/mesec in nek mehanizem, ki bi to plačeval mesečno. Je to mogoče s Pay365?
Zdaj je v Sparu 10+10€ gratis mobi akcija, nafilaš, vklopiš mobi paket in ti sam trga dol vsak mesec 5€. Za celo leto te tako stane samo 30€.Hvala za tole, ampak spet moraš imet na brigi, da imaš stanje na mobi računu. In ja, lahko dam gor 60eur, pa bo za celo leto. In zmanjkalo bo ravno takrat, ko bom ozabil in bom najbolj rabil telefon.
Jaz bi imel npr. Mobi A, ki stane 5€/mesec in nek mehanizem, ki bi to plačeval mesečno. Je to mogoče s Pay365?
katere oddajnika pa uporabljajo? Ker telekomov signal imam zelo slab, A1 pa še slabši.Zdaj je v Sparu 10+10€ gratis mobi akcija, nafilaš, vklopiš mobi paket in ti sam trga dol vsak mesec 5€. Za celo leto te tako stane samo 30€.
Telekom seveda. Jaz sem tudi mislil da imam slab signal, potem sem pa nabavil nov telefon s 5g in ugotovil, da na 5g dela super, vse ostale tehnologije pa zanemarjajo/opuščajo.katere oddajnika pa uporabljajo? Ker telekomov signal imam zelo slab, A1 pa še slabši.