Ampak se mi zdi, da ne da bonusa, preko monete pa naloži več, če naložiš 10 ali 20 evrov. Vsekakor je pa spar 10+10 še bolj ugoden, če bo spet. Ker lani so dali za isti denar samo več gigabajtov, kar pa ni kakšna velika ugodnost za tiste, ki imajo višek GB na naročnini. Jaz od 500 GB potalam preko 300GB, ostalo si 4 številke podelimo med seboj, pa še vedno ostane 100GB+ na koncu meseca....*127*5*številka ki jo polniš # lahko tudi filaš mobi številko iz naročnine.
Bo 10+10, je že v aktualnem Šparovem prospektu. Od 10.04. do 10.05. 2024Ampak se mi zdi, da ne da bonusa, preko monete pa naloži več, če naložiš 10 ali 20 evrov. Vsekakor je pa spar 10+10 še bolj ugoden, če bo spet. Ker lani so dali za isti denar samo več gigabajtov, kar pa ni kakšna velika ugodnost za tiste, ki imajo višek GB na naročnini. Jaz od 500 GB potalam preko 300GB, ostalo si 4 številke podelimo med seboj, pa še vedno ostane 100GB+ na koncu meseca....
Jernej
Tudi dobiš procente.Ampak se mi zdi, da ne da bonusa, preko monete pa naloži več, če naložiš 10 ali 20 evrov. Vsekakor je pa spar 10+10 še bolj ugoden, če bo spet. Ker lani so dali za isti denar samo več gigabajtov, kar pa ni kakšna velika ugodnost za tiste, ki imajo višek GB na naročnini. Jaz od 500 GB potalam preko 300GB, ostalo si 4 številke podelimo med seboj, pa še vedno ostane 100GB+ na koncu meseca....
Jernej
https://www.telekom.si/mobilno/zakupi-doma-in-v-tujini to vrjetno misliš?Pri predplačniškem Telekom paketih
"manjkajo" "dodatni zakupi"
Če grem v tujino, da lahko uporabljam tudi tam po ugodni ceni.Dodatni zakupi - IZI
Zakupite dodatne količine in si zagotovite še več enot po ugodnih cenah.www.izi.si
Ali so kakšne druge možnosti za zakup dodatnih količin za v tujino?
na isti strani maš povezave, ne vem pa a je vse ostalo tudi za mobi uporabnike ali samo naročnike@andraz201:super, hvala, kaj pa za druge države mogoče?
A moraš za aktivacijo bonusa polniti v času akcije ali lahko tudi po 10.5.?Od 10.04 do 10.05 v Sparu mobi vrednostnice 10 + 10 evrov.
Ne, ne rabiš polniti v času nakupa, govorim na pamet, na listku je datum do kdaj velja, mogoče je čas celo do tri leta.A moraš za aktivacijo bonusa polniti v času akcije ali lahko tudi po 10.5.?
Kupiš za 10 dobiš pa vrednost za 20 evrov. Jim pa je včeraj nekaj štekalo in ni bilo mogoče kupiti.A moraš za aktivacijo bonusa polniti v času akcije ali lahko tudi po 10.5.?
Ne, ne rabiš polniti v času nakupa, govorim na pamet, na listku je datum do kdaj velja, mogoče je čas celo do tri leta.
Kupi in poglej datum!
Se pravi, kupim npr. 3 vrednostnice v tej akciji. Eno uporabim takoj, dobim 10+10 € na račun. Naslednjo uporabim npr. 14.6.2024 - tudi takrat dobim 10+10 €. Tretjo vrednostnico vnovčim 13.8.2024 in takrat prav tako dobim 10+10 €. Sprašujem zato, ker je v preteklosti že bila podobna akcija (ne vem sicer ali je bil Spar),Kupiš za 10 dobiš pa vrednost za 20 evrov. Jim pa je včeraj nekaj štekalo in ni bilo mogoče kupiti.
Na moji vrednostnici piše da je aktivna do 31. 12. 2028. Nalagaš kolikor rabiš, če bi pa številka ostala aktivna do tega datuma pa naložiš kolikor misliš da boš do takrat porabil in je to to. Vse si prav napisal edino zadnji stavek je odveč.Se pravi, kupim npr. 3 vrednostnice v tej akciji. Eno uporabim takoj, dobim 10+10 € na račun. Naslednjo uporabim npr. 14.6.2024 - tudi takrat dobim 10+10 €. Tretjo vrednostnico vnovčim 13.8.2024 in takrat prav tako dobim 10+10 €. Sprašujem zato, ker je v preteklosti že bila podobna akcija (ne vem sicer ali je bil Spar),
vendar si moral tudi polniti v času akcije, da si dobil bonus.
V bistvu moraš polniti en dan prej, ker drugače ti bo Telekom vzel 1,52 eur in sam podaljšal veljavnost (razen če boš skuril vse in ti bo ostalo manj kot ta evro in pol). Ker pa obstaja tveganje, da tiste listke izgubiš, lahko naložiš vseh 60 eur (30 + 30) naenkrat in bo račun pač aktiven, dokler bo denar.Se pravi, kupim npr. 3 vrednostnice v tej akciji. Eno uporabim takoj, dobim 10+10 € na račun. Naslednjo uporabim npr. 14.6.2024 - tudi takrat dobim 10+10 €. Tretjo vrednostnico vnovčim 13.8.2024 in takrat prav tako dobim 10+10 €. Sprašujem zato, ker je v preteklosti že bila podobna akcija (ne vem sicer ali je bil Spar),
vendar si moral tudi polniti v času akcije, da si dobil bonus.