To pomeni, da bo mobilna Telemach Slovenije šla po tem datumu za roaming omrežje avtomatsko samo na 2G - GSM omrežje ?Ukinitev omrežja 3G
Do 30. septembra 2022 bomo postopno prenehali z uporabo mobilne tehnologije tretje generacije (3G).www.telekom.si
Imam NEO Svet C, pa ni ne duha, ne sluha, o višji hitrosti.Hitrost interneta v optičnem omrežju Telekoma Slovenije 1 GB/s
Telekom Slovenije, ki svoje omrežje nenehno širi in posodablja z novimi tehnologijami ter tako uporabnikom zagotavlja najsodobnejše telekomunikacijske storitve, bo 3. 5. 2022 naročnikom priljubljenih fiksnih paketov NEO Svet C in NEO SuperNet brezplačno zvišal hitrost interneta. Paketa bosta...www.telekom.si
Odprto Širokopasovno Omrežje. Tudi s Telekoma so mi potrdili, da na OŠO ne načrtujejo dviga hitrosti.ošo???
Optično širokopasovno omrežje.In kaj OŠO pomeni? Optika?
Odprto širokopasovno omrežje.In kaj OŠO pomeni? Optika?
Kolikor vem, so bila z evropskimi sredstvi sofinancirana posamezna območja (bele lise), kjer s strani ponudnikov storitev ni bilo ekonomskega interesa za gradnjo omrežij. Torej je po mojem mnenju celotno omrežje sestavljeno iz območij, ki so v lasti posameznih operaterjev, države in območij, ki so v lasti občin, ki so pristopile k projektu odprave belih lis.Ok to mi je jasno... ampak to je celotno omrežje ali samo določeni deli ki jih je sofinancirala EU ali je EU vso omrežje sofinancirala?
Kolikor vem, so bila z evropskimi sredstvi sofinancirana posamezna območja (bele lise), kjer s strani ponudnikov storitev ni bilo ekonomskega interesa za gradnjo omrežij. Torej je po mojem mnenju celotno omrežje sestavljeno iz območij, ki so v lasti posameznih operaterjev, države in območij, ki so v lasti občin, ki so pristopile k projektu odprave belih lis.