HBO paket imam, čeprav me vse bolj mineva, sama blm lgtb scena, nič več pametnih vsebinin koliko stane ta hbomax?
HBO paket imam, čeprav me vse bolj mineva, sama blm lgtb scena, nič več pametnih vsebinin koliko stane ta hbomax?
A si prej imel lastniška boxa? Box in Box S (ki si jih pred leti dobil pri enem od Top Trio paketov)?Evo, v postopku menjave starega boxa in zraven še dodatno presenečenje... Sedaj smo plačevali ceno X za vse storitve pri Telekomu. Sedaj ob menjavi, bo treba zraven še dodati 2.9€ na mesec, ker je drugi box v hiši...
Do sedaj sta bila 2 boxa v ceni, kar naenkrat bo treba plačevati...
Škoda ker nič ne cenijo dolgoletnih naročnikov..... Molzenje uporabnikov
Resno razmišljam o menjavi...
se opravičujem, tud jaz potem narobe razumela,Nisi razumel. Mislil sem, da plačuješ za drugi NEO box. Napisal sem za "drugega" (za "drugi box"). Oprosti, dvoumno sem zapisal.
Najlepša hvala.Neroda na Petrolu mi je včeraj dala napačno kodo. Ker se mi ne da nazaj hoditi za 5€, je koda za kartico MOBI: "41 25 39 54 40 46 37 39". Če komu pride prav...
To pomeni, da bo mobilna Telemach Slovenije šla po tem datumu za roaming omrežje avtomatsko samo na 2G - GSM omrežje ?Ukinitev omrežja 3G
Do 30. septembra 2022 bomo postopno prenehali z uporabo mobilne tehnologije tretje generacije (3G).www.telekom.si
Imam NEO Svet C, pa ni ne duha, ne sluha, o višji hitrosti.Hitrost interneta v optičnem omrežju Telekoma Slovenije 1 GB/s
Telekom Slovenije, ki svoje omrežje nenehno širi in posodablja z novimi tehnologijami ter tako uporabnikom zagotavlja najsodobnejše telekomunikacijske storitve, bo 3. 5. 2022 naročnikom priljubljenih fiksnih paketov NEO Svet C in NEO SuperNet brezplačno zvišal hitrost interneta. Paketa bosta...www.telekom.si
Odprto Širokopasovno Omrežje. Tudi s Telekoma so mi potrdili, da na OŠO ne načrtujejo dviga hitrosti.ošo???
Optično širokopasovno omrežje.In kaj OŠO pomeni? Optika?
Odprto širokopasovno omrežje.In kaj OŠO pomeni? Optika?