Mogoče zaradi alarmov in GPS sledilnikov.Čudno.. prej bi pričakoval ukinitev 2G kot 3G omrežja
Zakaj so pri Telekomu tako nesposobni da ne morejo na svoj "full kvaliteten neo" dati HBO Max? Saj so vedeli, kaj se bo zgodilo, so nesposobni?
Saj piše, da prihaja. Kdaj, je pa drugo vprašanjeZakaj so pri Telekomu tako nesposobni da ne morejo na svoj "full kvaliteten neo" dati HBO Max? Saj so vedeli, kaj se bo zgodilo, so nesposobni?
Zato sem vprašal. Namesto da bi kupili, so naredili eno sranje. Očitno je v ozadju pralnica tako kot pri podpisu pogodbe s proplusom. HBO Max je bil napovedan vsaj leto nazaj, so res tako nesposobni ali naredili zanič škatlo.Samo vprašanje kdaj bo update Ne pomaga ravno, da gor sploh ne laufa proper Android TV ampak predelan AOSP Android s custom launcherjem, ter da solution sploh ni njihov, ampak od neke zunanje firme, ki mora zdaj to sestavit skupaj.
in koliko stane ta hbomax?
Nisi razumel. Mislil sem, da plačuješ za drugi NEO box. Napisal sem za "drugega" (za "drugi box"). Oprosti, dvoumno sem zapisal.ali lahko to nekdo obrazloži, kaj plačuješ za drugega, vzameš naročnino katere storitve želiš in plačaš, koliko pa dobiš popusta je pa samo dobra volja firme, prodajalca, ali pa plačaš polno ceno, take it or leave it, noben ne sili nobenega da moraš vzeti, sj ni nikjer napisano da plačuješ drugemu !!!