Citat:
Uporabnik nuvi3790 pravi:
Lahko gledaš na zemljevidu koliko hočeš, če pa v praksi oziroma na terenu ni signala. Bom dal dokaz, oddaljen sem od odajnika na Boču cca 2km in od odajnikov v Rogaški Slatini cca 3 do 4 km, meni pa lovi signal iz 30,6 km oddaljenega oddajnika. Kje je zdaj tu problem?????
Citat:
Uporabnik Numy pravi:
Za Kamnik govorim o 3g in edge. Kakšen % uporabnikov pa ima LTE, ki mobitelovcem in drugim očitno odpravlja motne erekcije, da samo še to postavljajo, namesto bolj uporabljanih in uporabnih tehnologij?
Citat:
Uporabnik Numy pravi:
Za Kamnik govorim o 3g in edge. Kakšen % uporabnikov pa ima LTE, ki mobitelovcem in drugim očitno odpravlja motne erekcije, da samo še to postavljajo, namesto bolj uporabljanih in uporabnih tehnologij?
Citat:
Uporabnik borovnica pravi:
Citat:
Lahko gledaš na zemljevidu koliko hočeš, če pa v praksi oziroma na terenu ni signala. Bom dal dokaz, oddaljen sem od odajnika na Boču cca 2km in od odajnikov v Rogaški Slatini cca 3 do 4 km, meni pa lovi signal iz 30,6 km oddaljenega oddajnika. Kje je zdaj tu problem?????
Se cisto strinjam....tudi v mojem koncu (Prekmurje) se pojavlja isti problem....telefon skoraj vedno "visi" na bazni ki je zelo oddaljena od mene....ocitno nimajo dobro nastavljeno omrezje....borovnica predlagam da zadevo prijavis tehnikom.....prav zaradi tega sem pred leti odsel z simobila....
Očitno imaš smolo ali pa si v je..ah da se te težko pokrije,..Simobil je na zadnji dražbi kupil frekvence, ki ga zavezujejo, da mora pokriti določene bele lise in le te vztrajno pokriva,.. Ena zadnjih letos bo npr. Borovnica,kjer smo 20 km iz Ljubljane obsojeni na edge,..in tudi ob novi bazni postaji bodo nekateri ostali v senci,..
b
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
V teoriji kajne? V praksi pa moraš Simobilovo LTE omrežje dopačat in ga verjetno skoraj nihče nima in ne uporablja. Kako dela LTE na Simobilu ne vem, vem pa da mi osnovni LTE na Mobitelu deluje realtime in bistveno bistveno bolje kot UMTS (ki je slab kot ti praviš, ti verjamem).
Se enkrat si poglej moj prejsnji post...
Ker kot kaze beres selektivno oz. samo tisto, kar je tebi vsec... se enkrat...
Torej je zadeva podobna kot pri Telekomu... s tem, da je za koriscenje polne LTE hitrosti pri Si.mobilu doplacilo pol nizje kot pri Telekomu (seveda v tistih paketih, kjer ni ze vkljuceno v ceno)...
EDIT: Hehe... kar stirje smo v isti minuti napisal skoraj identicne odgovore... Upajmo, da sedaj ne bo spregledal...
Citat:
Uporabnik borovnica pravi:
Citat:
Očitno imaš smolo ali pa si v je..ah da se te težko pokrije,..Simobil je na zadnji dražbi kupil frekvence, ki ga zavezujejo, da mora pokriti določene bele lise in le te vztrajno pokriva,.. Ena zadnjih letos bo npr. Borovnica,kjer smo 20 km iz Ljubljane obsojeni na edge,..in tudi ob novi bazni postaji bodo nekateri ostali v senci,..
b
Citat:
Uporabnik Ledenko pravi:
V Kamniku, konkretno na obvoznici, LTE dela brez problemov.
Citat:
Uporabnik krava pravi:
Zaradi tega tvojega zapisa sem sedajle naredil krog okrog Kamnika. Izključil sem LTE in cel krog je bilo na H ali pa na 3G - večinoma skoraj poln signal. Ko sem se vrnil proti Kranjski, sem vključil LTE in takoj se je pojavil. Kakšen telefon pa imaš?
Citat:
Uporabnik S57BMU pravi:
Nisem pa še preveril koliko časa je lte od stahovice naprej proti bistrici...bom ob priložnosti
Lp.