Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Tudi RtvSlo na android tv aplikaciji občasno spusti kakšno reklamo, katero lahko preskočiš.Očitno so oglaševalci začeli prtiskati na tv postaje, ker je narod začel množično prskakovat reklame.
Še ena opazka, če primerjam T2 aplikacijo ki jo imam naloženo, v primerjavi z Android VIP 7300 boxom, je slednja malenkost hitrejša. Vsaj ko greš na seznam TV kanalov in hočeš priti iz 1 na ševilko 120. Pri boxu leti počasi v aplikaciji pa zleti kar hitro po seznamu.
Aplikacija je ista... razlika je le v tem, kako hitro naprava pošilja tipke, ko ti držiš tipko. Če slučajno box uporabljaš z daljincem od TV-ja (preko CEC-a), to le še dodatno upočasni pošiljanje tipk.
Razočaran sem nad hitrostjo mobilne. Ne uspe se mi skonectat na 5G (od A1)... kvečjemu LTE je max ali 4G. In temu primerne nizjen hitrosti. Ce sem prej na A1 z istim telefonom z lahkoto dosegal 300/25mbps in 15ms zakasnitve, gre zdaj 80/10. Kako to ? Ali T2ju Roaming omejujejo pri A1 ? Poskusal sem vse nastavitve, tudi ročno A1. Isto.
Kakšne mobilne hitrosti dosegate vi ? Oz. Kakšno finto, da vam telefon preklopi na 5G ?
Aplikacija je ista... razlika je le v tem, kako hitro naprava pošilja tipke, ko ti držiš tipko. Če slučajno box uporabljaš z daljincem od TV-ja (preko CEC-a), to le še dodatno upočasni pošiljanje tipk.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.