Koristna informacija, hvala.To imas najdrazji paket king, kjer je smart app ze vkljucen v ceno? Ker pri ostalih paketih je na voljo samo za doplacilo. Kar me je kot ex-uporabnika neprijetno presenetilo
Koristna informacija, hvala.To imas najdrazji paket king, kjer je smart app ze vkljucen v ceno? Ker pri ostalih paketih je na voljo samo za doplacilo. Kar me je kot ex-uporabnika neprijetno presenetilo
Smart tv app je z izjemo najdražjega paketa king na voljo zgolj za doplačilo. Se pravi je razlog lahko tudi enostavno v €€€.
Kot frišnega prestopnika s Telemacha me je to neprijetno presenetilo. Zato sem zatežil za menjavo neandroidnega boxa za vip 7300 in ga tudi dobil.
Kot frišnega prestopnika s Telemacha me je to neprijetno presenetilo. Zato sem zatežil za menjavo neandroidnega boxa za vip 7300 in ga tudi dobil.
Imam dva STBja od T-2… Arris VIP 5305 in Arris VIP 7300… Slednji je Android in TV vmesnik je popolnoma enak… edino daljinec mi je na starem 5305 bolj všeč… čeprav je na 7300 BT daljinec… Tipke so preveč skupaj in na slepo težko ugotoviš, kaj bi rad… Drugače pa TV vmesnik je popolnoma enak… tako kot tudi pri aplikaciji za Apple TV… To mi je všeč pri T-2, da je vmesnik res povsod enak… Tudi odzivnost je primerljiva…Ima tvsetbopbox VIP7300 kakšne druge slabe lastnosti napram "neandroidnem" ? je kaj počasnejši, ima slučajno kaj bolj neintuitivno premikanje po dnevih/oddajah ?
Ne razumem? Kaj ostane na androidu prižgano? Ko gledam na svojem Android Sony EON aplikacijo in ugasnem TV in ga ponovno prižgem me vrže nazaj na NEO box ki se itak nikoli ne ugasne in laufa od zadaj? Ko zopet zaženem EON aplikacijo se stvar nalaga slabih 10 sekund. Seveda morem pred tem stisniti tipko HOME ter najti aplikacijo. Torej kaj hočem rečt, nič ne ostane da bi "laufalo" v ozadju dalje in je pri vsakem zagonu televizorja mini projekt.
Ce prav vem to ni odvisno od aplikacije ampak TV-ja oz. operacijskega sistema TV-ja.Ne razumem? Kaj ostane na androidu prižgano? Ko gledam na svojem Android Sony EON aplikacijo in ugasnem TV in ga ponovno prižgem me vrže nazaj na NEO box ki se itak nikoli ne ugasne in laufa od zadaj? Ko zopet zaženem EON aplikacijo se stvar nalaga slabih 10 sekund. Seveda morem pred tem stisniti tipko HOME ter najti aplikacijo. Torej kaj hočem rečt, nič ne ostane da bi "laufalo" v ozadju dalje in je pri vsakem zagonu televizorja mini projekt.