Novo pri T2 III.

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.531
474
83
Smart tv app je z izjemo najdražjega paketa king na voljo zgolj za doplačilo. Se pravi je razlog lahko tudi enostavno v €€€.

Kot frišnega prestopnika s Telemacha me je to neprijetno presenetilo. Zato sem zatežil za menjavo neandroidnega boxa za vip 7300 in ga tudi dobil.

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.495
2.470
113
Smart tv app je z izjemo najdražjega paketa king na voljo zgolj za doplačilo. Se pravi je razlog lahko tudi enostavno v €€€.

Kot frišnega prestopnika s Telemacha me je to neprijetno presenetilo. Zato sem zatežil za menjavo neandroidnega boxa za vip 7300 in ga tudi dobil.

Zadovoljen z njim? Kako je sicer hiter/odziven? Verjetno si imel možnost primerjati z EON-om ter NEO-otom. Neo je pri nas sicer na Telekom optiki prava katastrofa kar se hitrosti tiče (pretikanje kanalov, previjanje). EON je formula.

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.531
474
83
A ni NEO telekomova stvar? Tega ne poznam.

Ce pa primerjam telemachov EON z T-2 boxom, mi je bil prvi bolj vsec. Verjetno bolj stvar navade, objektivno boljsi pa je pri prehajanju med kanali (imel sem hibridnega EON, ki zivo sliko dobi preko coaxa), pa manj se zatika / kocka, kar me je pri gigabitni T-2 optiki neprijetno presenetilo. Cetudi se zgodi samo enkrat na teden. In pri casovnem zamiku je T-2 strikten: 168h (7 dni) in niti minute vec. Na EONu si lahko "prigoljufal" kak dan z rocnim "previjanjem nazaj" najstarejse oddaje.