"Časovni zamik s TOP dogodki"Ve mogoče kdo, če ima Oranžni King vključen časovni zamik, ali ga je potrebno doplačati?
Jaz osebno ne (diamant hbo) v primerjavi s prejsnjim eon light (ali premium, ki sem ga uporabljal se pred tem).To še... kar se tiče programske sheme, mislim da imata Telekom in Tekemach bolj "obširno". A pogrešate kak pameten kanal v primerjavi s konkurenco?
Ampak... meni za tv precej dol visi. Vem, da na t-2 ne mores gledat f1. Natancneje: bojda jo lahko v slo spremljas samo na telemachu(?).
Imajo na SK, SK pa ima samo telemach od velikih. Čene maš pa eon prepaid ali pa f1tv. Tudi ORF1 če ne zatemnijoVem, da na t-2 ne mores gledat f1. Natancneje: bojda jo lahko v slo spremljas samo na telemachu(?).
- in da najdes prodajalca (zunanjega pooblascenega, ker imajo bogsigavedi zakaj boljse pogoje!), ki ti zgornjo stvar ponudi po dobri ceni (to _niso_ akcije, ki jih javno oglasujejo)
Pozabil si napisat da zadeva velja le na T2 lastni optiki. Tudi Telemach ti na lastni optiki/kabelski lahko da 18 mes za 1€ vse pakete . Na A1 optiki dobil kolega paket internet 500/100 in Tv max shema za 8€ za 24 mes z Netflix in še nekimi dodatkiNo govorim o bonbonckih ampak o bonbonierah, npr.
Diamant HBO za 30€ za prvi dve leti
ali
Optimum za 20€ takisto za prvi dve leti
Prvo opcijo sem vzel letos januarja.
No govorim o bonbonckih ampak o bonbonierah, npr.
Diamant HBO za 30€ za prvi dve leti
ali
Optimum za 20€ takisto za prvi dve leti
Prvo opcijo sem vzel letos januarja.
Tole drugo je na voljo obstojecim uporabnikom. Imam t2 optiko na njihovem omrezju...
Ce ne, kaj zdaj ponujajo obstojecim. Zadnjic me je en klical, da mi je 2 leti poteklo, da da 10% popusta. Sem rekla, da ne, sem bila ravno v avtu in da moram malo pogledat kaj je kje kaj drucga in pa seveda da se malo pozanimam, kaj je sploh mozno.
Optika je od telekoma pri meni....Na optimum imaš 500/100, nevem zakaj bi imel 100/10. to je neka napaka, morda povečanje hitrosti na VDSL, kar pa na optiki ne potrebuješ
Mislim, da 100/10,,, nisem pa siguren...Kolk maš pa brzino na telekom optiki?
100/10... Ravno preveril v Horizontu... Vem pa da je bila pogodba ob priklopu 200/10, pa so neki nižal potemKolk maš pa brzino na telekom optiki?