"Časovni zamik s TOP dogodki"Ve mogoče kdo, če ima Oranžni King vključen časovni zamik, ali ga je potrebno doplačati?
Jaz osebno ne (diamant hbo) v primerjavi s prejsnjim eon light (ali premium, ki sem ga uporabljal se pred tem).To še... kar se tiče programske sheme, mislim da imata Telekom in Tekemach bolj "obširno". A pogrešate kak pameten kanal v primerjavi s konkurenco?
Ampak... meni za tv precej dol visi. Vem, da na t-2 ne mores gledat f1. Natancneje: bojda jo lahko v slo spremljas samo na telemachu(?).
Imajo na SK, SK pa ima samo telemach od velikih. Čene maš pa eon prepaid ali pa f1tv. Tudi ORF1 če ne zatemnijoVem, da na t-2 ne mores gledat f1. Natancneje: bojda jo lahko v slo spremljas samo na telemachu(?).
- in da najdes prodajalca (zunanjega pooblascenega, ker imajo bogsigavedi zakaj boljse pogoje!), ki ti zgornjo stvar ponudi po dobri ceni (to _niso_ akcije, ki jih javno oglasujejo)
Pozabil si napisat da zadeva velja le na T2 lastni optiki. Tudi Telemach ti na lastni optiki/kabelski lahko da 18 mes za 1€ vse pakete . Na A1 optiki dobil kolega paket internet 500/100 in Tv max shema za 8€ za 24 mes z Netflix in še nekimi dodatkiNo govorim o bonbonckih ampak o bonbonierah, npr.
Diamant HBO za 30€ za prvi dve leti
ali
Optimum za 20€ takisto za prvi dve leti
Prvo opcijo sem vzel letos januarja.
No govorim o bonbonckih ampak o bonbonierah, npr.
Diamant HBO za 30€ za prvi dve leti
ali
Optimum za 20€ takisto za prvi dve leti
Prvo opcijo sem vzel letos januarja.