Novo pri T2 III.

Alesss

Fizikalc
24. sep 2013
348
46
28
hmmm, a pri teh paketih (optimum) ne zmoreš gledat na vsaj 3-5 android napravah TVja ?
Moraš vzet KING ?
t2go mini je samo 1 naprava ?
a setbox pride VEDNO poleg (vsaj 1) ?

Ledenko

Guru
18. jul 2011
2.590
949
113
Za 2,49€ mesečno imaš tudi v ostalih paketih tv2go, namesto na eni napravi pa lahko gledaš na treh.
Box je pa ponavadi en v ceni, vsak naslednji pa 4,5€ mesečno se mi zdi.

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.488
2.468
113
To še... kar se tiče programske sheme, mislim da imata Telekom in Tekemach bolj "obširno". A pogrešate kak pameten kanal v primerjavi s konkurenco?

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.521
472
83
To še... kar se tiče programske sheme, mislim da imata Telekom in Tekemach bolj "obširno". A pogrešate kak pameten kanal v primerjavi s konkurenco?
Jaz osebno ne (diamant hbo) v primerjavi s prejsnjim eon light (ali premium, ki sem ga uporabljal se pred tem).

Ampak... meni za tv precej dol visi. Vem, da na t-2 ne mores gledat f1. Natancneje: bojda jo lahko v slo spremljas samo na telemachu(?).

Sicer se mi pa zdi t-2 ponudba dobra pod dvema pogojema:
- da izberes top paket, ki vsebuje cim vec storitev, ker doplacila so svinjsko draga
- in da najdes prodajalca (zunanjega pooblascenega, ker imajo bogsigavedi zakaj boljse pogoje!), ki ti zgornjo stvar ponudi po dobri ceni (to _niso_ akcije, ki jih javno oglasujejo)

Alesss

Fizikalc
24. sep 2013
348
46
28
- in da najdes prodajalca (zunanjega pooblascenega, ker imajo bogsigavedi zakaj boljse pogoje!), ki ti zgornjo stvar ponudi po dobri ceni (to _niso_ akcije, ki jih javno oglasujejo)

Kot sem imel čast spoznati, ti ob 24 mesečni vezavi VSI lahko ponudijo za 0€ po 2 bonbončka. Tako da ne šparat jezika.
Ti pa izbereš katerga od 2eh bunusov boš vključil v pogodbo - ti je bolj pomemben:
- gledanje nazaj
- TV2Go (pravi 3 naprave, ne mini 1 naprava)
- obširnejša programska shema
- setopbox
- itn...

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.521
472
83
No govorim o bonbonckih ampak o bonbonierah, npr.
Diamant HBO za 30€ za prvi dve leti
ali
Optimum za 20€ takisto za prvi dve leti

Prvo opcijo sem vzel letos januarja.

Breyton

Majstr
2. avg 2007
1.491
119
63
41
Malo tu,malo tam :)
ali

Pozabil si napisat da zadeva velja le na T2 lastni optiki. Tudi Telemach ti na lastni optiki/kabelski lahko da 18 mes za 1€ vse pakete . Na A1 optiki dobil kolega paket internet 500/100 in Tv max shema za 8€ za 24 mes z Netflix in še nekimi dodatki
Na Telekomu drug kolega dobil 24 mes paket internet in TV za 19,90 na njihovi optiki
Vsak internetni ponudnik ti na lastni infrastrukturi lahko da VEČ kot konkurenca .

Jabe

Guru
1. okt 2007
14.716
7.201
113
ali

Tole drugo je na voljo obstojecim uporabnikom. Imam t2 optiko na njihovem omrezju...

Ce ne, kaj zdaj ponujajo obstojecim. Zadnjic me je en klical, da mi je 2 leti poteklo, da da 10% popusta. Sem rekla, da ne, sem bila ravno v avtu in da moram malo pogledat kaj je kje kaj drucga in pa seveda da se malo pozanimam, kaj je sploh mozno.